image Premium Beautiful Corset - Year End Sale - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 1 January 2013

# Advertorial

Premium Beautiful Corset - Year End Sale



PREMIUM BEAUTIFUL REBATE STILL ON!!!!
Masa inilah kalau nak beli Premium Beautiful Corset dengan HARGA MURAH!!
Kata orang : Alah membeli menang memakai!!! Sangat BERBALOI...
Alang-alang Beli mestilah nak barang yang berkualiti bukan?


Premium Beautiful ni didatangkan dengan 3 pieces: 
1Long Bra.1Waist Nipper & 1Long Girdle..


JIKA ANDA:
IBU YANG BERPANTANG - BAKAL PENGANTIN YANG INGIN BERKAHWIN-WANITA YANG INGIN MENGURANGKAN BERAT BADAN- SEDANG CUBA UNTUK HAMIL-MENGALAMI SAKIT BELAKANG-PENGHIDAP ASMA -WANITA YANG INGIN MEMPERBAIKI POSTUR BADAN DARI BONGKOK - MEMPUNYAI CYST ATAU FIBROID- WANITA YANG INGIN MENGHILANGKAN STRECH MARK- MENGHILANGKAN SELULIT- MENGALAMI MASALAH KEPUTIHAN.


PREMIUM BEAUTIFUL AMAT SESUAI UNTUK ANDA!!
material yang selesa, fleksibel, tidak panas 
tidak berbau, tidak bergulung


KUALITI TERJAMIN



RAMAI SUDAH CUBA DAN TERBUKTI BERKESAN!!


This is THE NEW ME



Jadi, ANDA pun BOLEH juga!!!

Hubungi Eja segera untuk HARGA PROMOSI atau sebarang persoalan...
Jangan Risau ....CONSULTATION FREE...
FREE DEMO juga kepada sesiapa yang ingin mencuba!

Kami juga menerima
tunai, kad kredit & bayaran secara ansuran
 untuk :
1 SET PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
+
FREE GIFT
FREE DELIVERY


Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Eja


Fariza : 012 3495041
FaceBook : Norfariza Munir
Blog : http://www.farizamunir.com

p/s: entri sticky post ini dimasukkan pada jam 5.39 petang 24 Disember 2012 

49 comments:

  1. Replies
    1. betul.sb PB direka 70% tuk kesihatan dan 30% tuk kecantikan.

      Delete
  2. Assalamualaikum, harga berapa ye kak mia? teringin nak beli, buat spare. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.Shile bole terus contact eja ye 0123495041klau nk tau promosi harga PB ni.mmg sgt murah dan berbaloi sgt.;-)

      Delete
  3. Assalamu'alaikum...
    sayang sekali hanya untuk ibu-ibu kalau untuk bapak-bapak ada tidak ya...????hehehehe
    kebetulan saya harus pake corset bukan biar langsing tapi karena perut sering sakit kalau buat jalan atau berdiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikusalam.bole.PB pun bole untuk bapak-bapak.pakai Waist Nipper@bengkung shj.mmg bagus untuk bapak-bapak untuk sakit belakang n untuk mengembiskn perut.boleh terus contact eja.0123495041

      Delete
  4. wah..dalam angan2 untuk menguruskan badan jugak nie..:)

    ReplyDelete
  5. kinara,PB mmg efektif tuk menguruskn badan dan memperbaiki kesihatan wanita.tuk harge promosi sms terus Eja.sementara rebate cash masih ade.save up to Rm 600 dr normal price.warranty seumur hidup.rosak FOC repair

    ReplyDelete
  6. terbukti berkesan bagus ni nak buat as a present utk mak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue..betul..PB ni sesuai untuk semua peringkat umur...bukan untuk yang nak kurus jer .FIR yg terdapat dlm set PB tu tertindak balas pada tubuh badan sebagai rawatan alternatif kpd kesihatan kita jugak.kalau nak tgok material PB or nak cuba sebelum beli sms eja k.012 3495041

      Delete
  7. WAHHHHHH .. cam nak beli je mende ni .. hehe ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. i mmg suggest u beli.. :-) sb produk bole tahan hingga 20 tahun.life time warranty..rosak ke,cangkuk tercabut ke bole repair FOC.mmg berbaloi.tak rugi kita invest untuk kesihatan badan kita kan :-)

      Delete
  8. Huiyyyo hebat ! Huhu nanti ada modal sendiri boleh beli ,lah cegeni .Kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. produk mmg hebat SM :-)teknologi dr negara Jepun,US,Jerman & Taiwan.
      sebenarnye tak perlu modal besar pun untuk dapatkan PB ni.Lagi2 tgh promotion ni mesti ramai yang takkan percaya hargenye...bole save hingga RM 600 dr harge biase.nak tau lg sms Eja 012 3495041 k

      Delete
  9. Ramai dah yg bercerita pasal PB corset ni.. Tapi belum pernah cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg tgh promotion.so klau berminat ngn PB atau nk tau details lg bole contact eja terus 0123495041.klau nk tengok material n nk demo sebelum beli pun bole.sms je.

      Delete
  10. pernah dengar pasal PB corset ni.. ada blogger lain yang post...
    sy rasa buat masa ni tak perlu lagi... maybe in future... ^_^

    ReplyDelete
  11. takpe...klau berminat terus je contact Eja 0123495041.lgpun skrg tgh promotion.sementara cash rebate stil on until end of this month.save up to RM 600.lagipun PB ni untuk menjaga kesihatan dalaman wanita jugak.lifetime warranty.rosak FOC repair.

    ReplyDelete
  12. Boleh tau harga tak. hani pon minat ni

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. hai atie...klau nk tau details bole contact eja terus ye. 0123495041

      Delete
  14. assalamualaikum mia...memang menarik ni...:)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. kalau berminat nk tau details tentang produk ni bole sms eja terus 0123495041;-)

      Delete
  16. Replies
    1. ye zahirah klau nk try elok dapatkan skrg.;-)..harge pun tgh murah.jimat byk.klau nk demo atau nk tengok material sebelum beli pun bole.sms je 0123495041

      Delete
  17. amboi kak mia! meriah blog skrg dengan GA!;)

    ReplyDelete
  18. wahh..merata2 dah PB nih,insyallah akan dapatkan 1 tuk diri sndri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun ada satu shida... ;) tapi jarang guna..

      Delete
  19. Replies
    1. bole dapatkan PB ngn harga promosi sehingga 31 December'12 ni..sementara rebate cash masih ade..lepas ni PB price back to normal..save hingga RM 600.lgpun waranty seumur hidup.rosak@ cangkuk tercabut bole repair FOC.contact Eja terus k.012 3495041.stok sgt terhad.

      Delete
  20. Thx kak beri teguran kat leeza. Balik umah nnt leeza betul kan. Leeza kat tempat kerja.. Thx so much kak!!

    ReplyDelete
  21. teringin nak pakai ni :)

    ReplyDelete
  22. Benda ni untuk membentuk tubuh sebenarnya... kalau untuk kurus... rasanya kena jaga makan dan exercise jugak..

    ReplyDelete
  23. ramai yg kata bagus... n happy new year ye

    ReplyDelete