image Giveaway Mialiana.com Sudah Tamat - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 11 January 2013

# Segmen Giveaway

Giveaway Mialiana.com Sudah Tamat


Giveaway Mialiana.com Sudah Tamat

Wahhhh.... best dan seronoknya Mia. Di hari terakhir penyertaan, begitu ramai yang sudi join segmen ini dan masing-masing berusaha melengkapkan entri dengan bersungguh-sungguh. Syabas dan tahniah diucapkan.

Sebanyak 56 penyertaan termasuk 2 entri penyertaan yang tidak lengkap. Giveaway ini telah pun berjaya mendapat sambutan yang menggalakkan. Paling yang Mia suka apabila dapat berinteraksi dengan peserta segmen untuk melengkapkan entri mereka. Bukan senang nak berinteraksi seperti ini. Terasa begitu mesra dan rapat.

10 blogger yang berjaya mendapat pendrive Sony 4GB akan diumumkan pada 16 Januari 2013. Tunggguuu...

p/s: bagi Mia masa sedikit nak membelek-belek semua entri penyertaan ya...

66 comments:

  1. siapa pun pemenang.... leeza tetap akn sntiasa kunjung ke sini... layannnn kak mia.

    ReplyDelete
  2. Okay, take time :)
    Good luck untuk semua peserta yang join :)

    ReplyDelete
  3. siap kena tegur berulang kali. haha..
    apapun, tahniah sebab anjurkan giveaway ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya... ala... jangan lah terasa ya.. mia tak maksud apa2 pun dan terima kasih sudi terima teguran dan betulkan kesilapan..

      Delete
  4. ramai yg join tu.....:)
    harap2 kena kali ne.haha

    ReplyDelete
  5. Sori kak mia. Baby pu join last minit :)
    All the best utk semua okey...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe baby.... thanks ya sudi support GA kak mia...

      Delete
  6. wahh!! lbh kurng smnggu lgi.. xsbar plak.. hoho!! =)

    ReplyDelete
  7. HUH , will I got it as my birthday gift from u sis? (Its a day after pemenang will umumkan.) Heeee

    ReplyDelete
  8. nak jadi salah satu dari pemenang jugak. mane taw rezki kn.. papepon.. semoga berjaya untuk semua yang join! korang semua kreatif and sempat jugak la tengok2.. macam2 komen kak mia bg untuk betulkan ape yang ta betol.. hee =) termasok la saya sndri.. memg kak mia pon sporting habis dok layan 1 persatu karenah peserta2.. peace =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh terima kasih ya athirah... dah memang kak mia macam ni... semua memang kreatif... sampai rambang nak pilih yang mana satu... hehehe...

      Delete
  9. dah tamat?
    baru nak tgk.. heheheh
    good luck kpd semua

    ReplyDelete
  10. Wooo... berdebar2.. apa apa pon janji kita boleh berkenal-kenalan... :D

    ReplyDelete
  11. waaa..kalo la sy terpilih jadi pemenang kan best..
    sbb 16 januari tu bday sy kot :)tp rezeki di tgn masing2 kan...kire kak mia nilai sendiri la yek :) terbaik :)

    ReplyDelete
  12. berdebar2 untuk penserta , pendrive 4gb tu . Haha goodluck untuk semua yang join ;)

    ReplyDelete
  13. nice post..
    visit me and follow my blog.
    thank you.
    http://technomyinspire.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Harap-haraplah saya antara yang 10 tu :P Hehehe.. AMIN!

    ReplyDelete
  15. Tak sabarnya nak tunggu 16 Januari! Harap ada rezeki Arol yang join pada saat-saat akhir. Nasib baik sempat join! Hehehe. :D

    ReplyDelete
  16. Good luck semua!
    Alhamdulillah, dah berjaya terjah semua peserta..

    ReplyDelete
  17. harap2 la sy dapat pendrive tu walaupun tak masuk...:P (gurau2 je....)

    ReplyDelete
  18. huhu... dapat tamat...
    dan sy tak sempat pun nak join..

    gud luck semua... ^_^

    ReplyDelete
  19. Semoga membuat keputusan yg tepat dan adil ye Mia...

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. minta maaf ya normi... mia tak sempat nak ajar satu persatu... cum ajar melalui shoutbox je... huhuhu

      Delete