image 1 MILLION WOMEN PURPLE WALK - Inilah Harinya - Mia Liana

Sunday, 17 March 2013

# Work Matters

1 MILLION WOMEN PURPLE WALK - Inilah Harinya

1 MILLION WOMEN PURPLE WALK - Inilah Harinya

Alhamdulillah, Mia dah selamat sampai dengan Lela di Wisma Tani, Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani, Putrajaya.



Hari yang agak sibuk nanti. Terasa bangga dapat menjadi sebahagian daripada majlis yang gemilang ini.



Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar nanti.

update blog sekejap sementara menanti tibanya waktu solat subuh...
Published with Blogger-droid v2.0.6

72 comments:

  1. Wah... awal bebenor.... sebelum subuh dah terpacak kat situ...

    ReplyDelete
  2. komen jap sblm pegi keje... harap2 sume bjalan lancar :)

    ReplyDelete
  3. fuhh, ibu kite pun join jugak 1 Million Women Purple Walk ari ni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...seronoknya dpt join sekali...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... dah terpaksa bertugas... ;)

      Delete
  5. Wah Kak Mia pun turun Putrajaya ke.. Tentu seronok dapat merasai kemeriahan acara tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang meriah sangat la nur... dibanjiri dengan purple..

      Delete
  6. wah hari ni
    nanti lelaki warna apa lak? hehehe
    all the best Mia.. jalan laju2 :)

    ReplyDelete
  7. mak saya pun ada terlibat juga.. time ni semua orang kena pakai baju purple, tudung purple, kalau boleh dengan seluar2 juga nk purple..hari ni lah tarikhnya..

    rugi pula tak ikut mak tadi.. hehehe.. nk tgk jgk acara gemilang tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo bagus tu azila.... acara yang terlalu gemilang ini.. khas untuk wanita...

      Delete
  8. Replies
    1. oooo lagi mudah tu... ;) kat sini sesak sangat... huhuh

      Delete
  9. kt terengganu ada tp x dpt nk join sbb ade kejer sikit..btw nk jugak baju free..hehehe

    ReplyDelete
  10. gud luck kak mia, mesti seronok join ramai2 nih.

    ReplyDelete
  11. tak tau pulak cik Que hari ni 1 million women purple kalo tak tengok entry kak Mia tadi..hihihi..=D

    ReplyDelete
  12. women ni(sayalah tu) purple walk kat umah je lah mia...hehehe

    ReplyDelete
  13. ayu suka sangat warna purple.. bestnye kak mia dpt join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... kak mia join pun sebab bertugas kat sini.. huhuu

      Delete
  14. unguye..wanita tetap unggul...sebaik-baik perhiasan ialah wanita solehah..

    ReplyDelete
  15. jumaat sy baru gi situ htr resume ngehh ^^.patutlah tgk khemah semua purple.mmg dh tau ada purple walk cuma x pasti area mana,td gi alamanda pnh purple :)

    ReplyDelete
  16. Wah, tentu meriah habis ni! Daerah akak jadi tuan rumah bagi negeri Pahang..

    ReplyDelete
  17. bestnyee akak terlibat sama, gudluck kakmia :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah coz berjaya juga sampai di putrajaya bagi menjayakan majlis ini

    ReplyDelete