image Pertandingan Tagline Visionnaire - Mia Liana

Sunday, 10 March 2013

# Contest

Pertandingan Tagline Visionnaire



Menarik betul pertandingan ini. Kena cipta tagline untuk Visionnaire. Hmm... agak lama juga nak memikirkan tagline yang sesuai. Bukan senang nak cari idea walaupun nampak simple. Tetapi disebabkan semangat berkobar-kobar nak support Hazwan dan Visionnaire maka pada hari ini Mia pun join lah.

Tagline yang Mia cadangkan


Visionnaire Komuniti Remaja Berketrampilan

Itu sahaja idea yang ada setelah diperah habis-habisan. Siap letak bawah logo, baru dapat idea tagline ini. Harap dapat diterima.

Kepada rakan-rakan blogger lain, mana tahu.. ada bakat dalam mencipta tagline.. jomlah join sama. Hadiah yang ditawarkan memang menarik. Tarikh tutup pertandingan ini ialah pada 31 Mac 2013.

sila klik pada banner di atas untuk join...

22 comments:

  1. wahhh cayalah kak Mia. semoga berjaya ! chaiyok2!! :D

    ReplyDelete
  2. bab2 tagline ni susah bg paly, huhuhu

    ReplyDelete
  3. Gud luck akak., ^^ akak memang terbaiikk~ ehhee

    ReplyDelete
  4. salam kak mia..terima kasih sgt3 sudi support contest ni..hery as admin ke2 nk ucp jutaan terima kasih xtertgga untuk entry ni..all the best ka..tagline yg kreatif..hehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya kak mia..terbaiklah tagline yang kak mia reka tu.

    ReplyDelete
  7. gud luck kak mia...menarik juga tagline tu.....

    ReplyDelete
  8. good luck kak mia..MV dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  9. dtg dri segmen yg same. hai.. hee ;)

    ReplyDelete
  10. pcl baru sempat nk BW tang nih...Mia punya list segmen pn blm start lg.., semoga berjaya Mia dgn tagline yg mantap .

    ReplyDelete
  11. Hai :-) dri segmen yg sama
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  12. Salam kak mia, azwa datang terjah dari segmen yang sama.. :)


    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-vissionnaire.html

    ReplyDelete