image Mood Merajuk - Mia Liana

Friday, 1 March 2013

# Segmen Bloglist

Mood Merajuk


Mood Merajuk

Sebenarnya sejak Mia umumkan pemenang untuk Segmen Bloglist 12 Jam tempohari, Mia sentiasa bertandang ke blog pemenang. Spot check senyap-senyap. Cuma ada seorang blogger sahaja yang belum masukkan Mia dalam bloglist blog dia. 

Sampailah tadi, Mia ke blog dia buat ke berapa kalinya pun dah tak ingat. Mood pun sedih. Agaknya dia tak sudi nak masukkan Mia dalam bloglist dia. Mia pun bercadang nak gantikan dengan blogger lain.

Dengan muka tidak malunya, Mia pun contact la dia. Tanya, sudi ke.. tak sudi... Rupanya dia terlupa dan sudi cuma belum sempat update bloglistnya.

dah lebih 24 jam merajuk.. ni barulah lega...

64 comments:

  1. alolo comelnya kak mia merajuk...hee :)

    ReplyDelete
  2. neee... usahlah merajuk lama2 nanti... cepat nampak senior. :)

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Alangkah ruginya andai menolak tuah...
    Tapi betullah, kita xboleh ambil keputusan tanpa soal selidik. Berilah peluang...

    p/s: xelok merajuk, nanti cepat tua...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... terima kasih ya.. tu yang mia beranikan diri tanya dia. maklumlah blogger lama yang baru dikenali..

      Delete
  4. hahaha..masam mencuka muka dlm gmbr tuh ^_^

    ReplyDelete
  5. cpt2 paly tgok bloglist paly td, hehehe..

    ReplyDelete
  6. hehehe..alahai comelnya kak mia merajuk.

    ReplyDelete
  7. hahaha.. lupa x pa,, jangan saja2 x nak masuk :)
    harus merajuk.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah... kang merajuk tak nak buat segmen lagi baru tahu...

      Delete
  8. hahaha siap merajuk lg kak mia.. tp kalau saye pun, saye merajuk jugak :D

    ReplyDelete
  9. alo lo lo...Kak Mia janganlah merajuk...saya dah masukkan kan kan? he he he... pagi semalam lagi dah masukkan...

    ReplyDelete
  10. hahaha alalala.. kakmia merajuk.. macamne la tu, mtk sofea la pujuk mama die..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia....mood merajuk tu cute la...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya. merajuk pun boleh cute.. hehehe

      Delete
  12. aslmlkm , k mia , nampaknya rank alexa semakin baik ni , buat lah satu entri , kongsi tips tu .....Pengumuman PM kpd penjawat awam 11 Mac?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam abg cik... susah nak terangkan secara detail kat blog.. kena in person. macam mentor dan protege..

      Delete
  13. hahahaha! majuk lak dia...wak...sorry yew..waktu wak bat segmen 12 jam tu tak smpat krole join..bwa Mrs. krole ke hospital waktu tu...so tak sempat~

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe krole... wife krole pun dah sarat sangat dah tu. huhuhu kena sentiasa bersama di sisi. semoga selamat semuanya ya nanti.

      Delete
  14. laaaaaa..kuatnya merajuk gakkk....hu hu hu...kekadang kesibukan membuatkan kita keterlupaan...

    ReplyDelete
  15. huk aloh comel sungguh kak mia merajuk nih,hikhik

    ReplyDelete
  16. hik3..sesekali merajuk apa salahnya kan :)

    ReplyDelete
  17. haha....terlupa rupanya....nasib Pn. Mia tanya....kalau tak, mesti blogger lain yang dapat peluang tu....(sy pon selalu lupa...nasib dah masukkan mialiana.com awal2...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lah panggil puan mia.. kekok rasanya. memang dah cadang nak gantikan dengan blogger seterusnya...

      Delete
  18. alololo.. kak mia merajuk?? meh sini baby pujuk. hehehe, macam timi cakap tu nasiblah dah masukkan blog kak mia dalam bloglist baby awal2 dlu..
    jangan merajuk selalu ye kak mia, kita kan sayang kak mia =)

    ReplyDelete
  19. alolo... comelnya kak mia merajuk... ^_^

    ReplyDelete
  20. aisey, majuk sampai muncung mcm pic tu kn, hukk...

    ReplyDelete
  21. remy walaupun tak berjaya...tak merajuk pun...... he3... kak mia tetap dlm bloglist remy.......insyaAllah...selagi blog remy bernafas.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. remy jangan kecik hati ya... lepas ini pelbagaikan entri di blog remy. insyaAllah akan ada peluang kedua nanti...

      Delete
  22. alamak...jgn pulak kak mia majuk dgn eca sebab xjoin segmen tu eh..last week mmg busy,sampai blog pun terabai~

    ReplyDelete
  23. panjangnye merajuk kak mia, sampai 24 jam.. sorry kak mia tak join segmen kak mia.

    ReplyDelete
  24. kadang tu tak boleh masuklah url tu...okje baru je berkau tadi..nak masukkan url tak mau pegi napa tah!

    ReplyDelete
  25. kak mia merajuk eh..hehhee...tapi kak mia ni jenis yg prihatin sebenarnya

    ReplyDelete