image Kit Jom Bertindak Sempena PRU13 - Mia Liana

Friday, 29 March 2013

# Community # Informasi Semasa

Kit Jom Bertindak Sempena PRU13


Kit Jom Bertindak Sempena PRU13

Mia baru sahaja mendaftar di http://www.1malaysia.com.my/my/action untuk mendapatkan edaran Kit Jom Bertindak secara percuma yang telah dilancarkan baru-baru ini oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak sempena menjelangnya Pilihanraya Umum ke 13 (PRU13) nanti.

Urusan pendaftaran yang mudah dan cepat dengan hanya memasukkan butiran maklumat yang dikehendaki. Sesiapa yang berminat bolehlah mendaftar segera di http://www.1malaysia.com.my/my/action. Teringin juga Mia nak simpan satu sebagai koleksi buat kenang-kenangan.

"Kit Tindakan ini mengandungi kelengkapan asas bagi membantu anda bersiap sedia untuk menghadapi Pilihanraya Umum yang bakal menjelang. Anda akan menerima satu buku panduan yang menyediakan tip-tip mudah bagi pengundi baru dan mereka yang inginkan rujukan semula, satu pin kolar, sebatang pen dan beberapa keping pelekat"

paparan skrin untuk pendaftaran

Tentu dah ramai yang mendaftar sekarang ini. Mia cuba nasib. Mana tahu kalau ada rezeki. Bertindak sekarang..

teruja sangat nak dapat satu.. rebut peluang.. tindakan yang bijak..

Entri berkaitan :
Kit Jom Bertindak Sempena PRU13 Telah Sampai
Buku Panduan Mengundi Jom Bertindak 5 Mei 2013

36 comments:

  1. teringin :( tapi tak layak nak mengundi lagi

    ReplyDelete
  2. ohhh bagus info ni.. nak mendaftar jgk lah hehe

    ReplyDelete
  3. pcl pon dah daftar mggu lepas sebaik dpt email dr HQ..

    ReplyDelete
  4. best ni, tp sy blom dftar la.sempat ke sampai sblm mngundi ;p

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. rasanya sempat lagi selagi link tu masih dibuka..

      Delete
  6. assalamualaikum mia...dah daftar juga...;)

    ReplyDelete