image Wordless Wednesday #18 - Mia Liana

Wednesday, 13 March 2013

74 comments:

  1. saya pun minat giler dgn F4 ni dulu! hahaha sekarang tak ;p

    ReplyDelete
  2. akak mia, saya peminat setia dorang ni dulu :D

    ReplyDelete
  3. saya cuma kenal F4 yg dlam drama boys over flower je hehehe

    ReplyDelete
  4. MV minat sgt kat ken..Vic ada berlakon drama kat TV2 skg ni

    ReplyDelete
  5. alamak, sye xkenal laa kak mia, xpe2 jap nak try google F4..hehe :D

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. oo tq so much mv... nanti senang2 kak mia cuba tengok.

      Delete
  7. AJ tak kenal pun diorang ni.....
    Cerita tu layanlah jugak.....
    Tapi tetap gak tak tau...
    Hehehehe..

    ReplyDelete
  8. Saya pun peminat F4 ni! Terutama Jerry, walaupun watak dia dalam cerita tu teruk. Lama dah tak tengok meteor garden. Rindu pulakkkkk ;) haha

    ReplyDelete
  9. Zam layang gak cite Meteor Garden ni tapi versi korea.. & kalau tak salah cerita ni diadaptasi dr karya asalnya sebuah komik Jepun.. mmg banyak versi nih

    http://zamani84.blogspot.com/2009/02/drama-korea-astro-303-kbs-world.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...betul2 tu ....anak2 mama mmg suka dgn kumpulan ni dulu...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... haah kan...especially kaum perempuan memang suka lelaki2 tampan macam ni..

      Delete
  11. mnt gk kcik2 dlu gra2 komik. .hehe. .plg diminat Jerry Yan. . :D

    ReplyDelete
  12. Kak Mia punya minat yang sama dengan saya...sampai sekarang masih setia dengan mereka

    ReplyDelete
  13. dulu2 ada tengok drama meteor garden....lepas habis cerita tu dah tak tau siapa F$...keh3

    ReplyDelete
  14. Saya pun minat giler kat dorang nie....sampai berangan2 nak pakwe cam dorang hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah CR.. nasib dapat suami yang lebih kurang sama... hehehe

      Delete
  15. F4!!haha igt lagi dulu2 kat ms sekolah hostel sume pakat tggu cite meteor garden...;p

    ReplyDelete
  16. masa sekolah rendah dulu FD minat sangat dengan F4 ni. sampai beli cd F4 and sticker. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kak mia... siap beli jigsaw puzzle f4 lagi.. lagu2 dengar selalu sampai dah boleh nyanyi sendiri... heheh

      Delete
  17. hahaha minat juga dgn adik,layan meteor garden siap beli cd lagi dok ulg2 ngeeee ^^

    ReplyDelete
  18. Memang famous cerita ni..sekarang ada banyak version dah..Korea, Jepun..Saya pun suka. Hehe..tak sangka kak mia pun layan cerita Taiwan ni.

    ReplyDelete
  19. wah tetiba kuar kenangan lama ni...:P

    ReplyDelete
  20. heheee..ya itu dulu kak mia now dah lupa lgsg hehee :P

    ReplyDelete