image Makan Tengahari Di Kopitiam - Mia Liana

Friday, 15 March 2013

# Work Matters

Makan Tengahari Di Kopitiam


Waktu tengahari yang panjang sambil makan ala-ala santai bersama Kak Aida dan Dayah di Kopitiam Giant Tampoi.

Jemput makan semua....








Mia makan nasi goreng kampung, Kak Aida makan nasi goreng pattaya dan Dayah makan kuey tew ladna. Memang kenyanglah sampai ke petang.

hilangkan stres kerja... makan sedap-sedap...

Published with Blogger-droid v2.0.6

66 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah sedapnya makan tengahari...selamat menjamu selera...:)

    ReplyDelete
  2. sedap tengok nasi goreng pattaya dalam gmbr walaupun taksuka. hehe :)

    ReplyDelete
  3. betul tu akak farah, tgok kuet teow ladna tu mmg mengiurkan, sedapppnyaaa..hehe...makanan2 diatas semuanya sedap :D selamat menjamu selera kak mia :D

    ReplyDelete
  4. Sedapppppnya!
    Selamat menjamu selera ;D

    ReplyDelete
  5. wahh berseleranya tengok...
    macam2 ada..
    semua nampak sedap2 je..

    ReplyDelete
  6. sedapnye hahahhaha
    tapi pikir nak tido je ni

    ReplyDelete
  7. sedap ehhh...
    yangbaik lunch kat ofis jer...

    ReplyDelete
  8. aiyooo!! air tu yg nmpk mnyelerakan.. dh tgh dhga nie.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. superb.. bru jer lepas mnum air bandung ni, hehe

    ReplyDelete
  10. nyum2 sedapnya nampak makanan nie

    ReplyDelete
  11. Adui memang seksi makanan tu Mia..3 pilihan blogger ke semua tu..sedap rasanya, air tu yang rasa nak minta ja..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak aida dan dayah bukan blogger, etuza. kawan sepejabat..

      Delete
  12. air tu hmm...memang tengah dahaga ni..xoxo..:)

    ReplyDelete
  13. semua sedap-sedap. tergoda dibuatnya.

    ReplyDelete
  14. Bila first tengok gambar, dah tahu Nasi Pattaya sebab ada telur dadar kat atas. Hehe gambar menceritakan segalanya :P

    ReplyDelete
  15. alamak bila tgk gambar tu baru perasan...dah lama tak makan nasi goreng pataya ni...haishhh tetiba rasa ngidam pulak

    ReplyDelete
  16. aaa terliur pula tengok , haha adeeeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2 lap air liur tu sebelum orang lain nampak... hehehe

      Delete
  17. Aaaa..sedapnya..terliur pula dah..hehe.

    ReplyDelete
  18. Nasi goreng kampung dgn pattay tu kita suka sgt. favourite tu =)

    ReplyDelete
  19. Nasi goreng kampung tu kesukaan akak juga Mia. terliur pulak..

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. panas terik aritu... dahaga sungguh.. minum air ni terus lega..

      Delete