image Trafik Mialiana.com Pada Bulan Februari 2013 - Mia Liana

Saturday, 16 March 2013

# Blog Matters

Trafik Mialiana.com Pada Bulan Februari 2013


Alhamdulillah, blog ini sentiasa mempunyai trafik yang konsisten. Terima kasih kepada semua yang sentiasa support dan mengunjungi blog ini. Prestasi trafik bulan Februari 2013 agak merosot sedikit jika dibandingkan dengan bulan sebelumnya. Ini mungkin berikutan Mia kurang berblogwalking akibat notebook rosak (sehingga sekarang masih di kedai komputer - graphic card and VGA hardware failure), Mia ada kursus selama seminggu dan juga hari di dalam Februari ada 28 hari (kalau 30 mungkin banyak sedikit trafiknya).

Walaubagaimanapun Mia tetap syukur dengan kehadiran 16,262 pengunjung pada bulan lepas.

klik pada gambar untuk besarkan


Pecahan trafik mialiana.com adalah seperti berikut :

Search traffic - 9,087 visits
Referral traffic - 3,768 visits
Direct traffic - 951 visits
Campaigns - 2,456 visit

Purata trafik setiap hari ialah seramai 581 pengunjung

agak terlambat mengeluarkan entri berkala ini yang bertujuan bagi merekod prestasi blog..

58 comments:

  1. wahh..terbaik k.mia.
    bkn snang nk dpt trafik konsisten.
    tp klau dh ada follower setia xjdi hal lah!!
    ^_^

    ReplyDelete
  2. wa, hebat kak mia ;)
    ingin rasanya dapat trafik seperti kak mia. ;l

    ReplyDelete
  3. tahniah Mia...I hope blog I akan dapat traffik yang tinggi macam blog U....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sukma.. insyaAllah angan2 tu akan jadi kenyataan satu hari nanti..

      Delete
  4. semoga satu hari bertambah maju lagi..aamiin

    ReplyDelete
  5. wah... byk nye... gratz kak mia :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tq lisa.. lisa pun banyak juga trafiknya... hebat..

      Delete
  7. perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hebat.. congrats Mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak... akak pun apa kurangnya... boombastic juga..

      Delete
  8. terbaekkk lah kak mia! :D tahniahhh kak mia ^____^

    ReplyDelete
  9. sungguh mempersona traffik kat blog mia tau!..bagi2 lah petuanya...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih etuza.. rasanya dah banyak petua mia beri kat blog ni.. bila ada kelapangan, rajin2 la belek entri2 sebelum ni..

      Delete
  10. assalamualaikum mia...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  11. tahniah akak.. memang awesome lahhh akak miaaa.. *jeles* hehehhe..

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. terima kasih erjud.. kak mia dah terjah blognya tadi... wahhh dari indonesia ya..

      Delete
  13. Tahniah kak mia, merosot sikit tu sbb ada hal kan.. InsyaAllah bulam ni mesti mantap =) Hebat la akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih baby... biasalah notebook tak baik lagi.. pakai notebook pinjam je ni... huhuh

      Delete
  14. sy paling minat entri trafik ni sebenarnya...cuma nak tanya yg campaigns tu camne ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq timi.. tu la campaigns tu pun kak mia tak berapa faham sangat...

      Delete