Wordless Wednesday #20


Buat Teddy Bear Dari Stokin

sumber : emel

Post a Comment

75 Comments

  1. Replies
    1. sumber dari emel nabeel.. orang yang buat ni memang kreatif..

      Delete
  2. Kreatif.. Idea untuk subjek PSV/DSV di sekolah..

    ReplyDelete
  3. wah~! kreatif ni.. buat hadiah hari jadi pun boleh. hee

    ReplyDelete
  4. wow!! sgt kreatif. tp kalau dpt kt anak saya, mmg abis la dia kerjakan. hehehe

    ReplyDelete
  5. comel, jahitkan satu utk sy ley tak ??

    ReplyDelete
  6. sangat kreatippppppppppp.. comel sangat hehe

    psssttt psstttt Mia.. blog akk dah dapat #490 di alexa malaysia.. tenkiuuu atas segala tunjuk ajar dari Mia selama ini.. Akk sangat sangat hargainya.. muahhhhhhhhhhh lovesss you sis

    ReplyDelete
  7. kreatifff lah....
    nk cuba try test lah nnt...
    heee

    ReplyDelete
  8. kreatif nya ... kalau yana ler yg buat. mau jadikk .... roti kot. hehehh

    ReplyDelete
  9. anak saya suruh buat sebiji macam nie...mana ler kita tahu nak buat....kreatif lol...

    ReplyDelete
  10. comelnyee bear tu..pandai akak buat.Kreatif lagi inovatif!Haha :D

    ReplyDelete
  11. ok...sangat comel kak mia...buatkan satu boleh? he he he...

    ReplyDelete
  12. waaaaaaaaaaaaaa.. cumey n geramm tengokkk

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...comel nyer...:)

    ReplyDelete
  14. comelnye..mmg kreatif n boleh buat gift bufday..^_^

    ReplyDelete
  15. stokin baru ke lama nie kak mia? hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk entahlah dkna... gambar ni kak mia ambik dari emel..

      Delete
  16. owh saya kena sembunyikan stoking lama yg colorful tu banyak lagi kt almari,nnt anak2 nmpk je entri ni hbs saya habisss........he3....

    ReplyDelete
  17. wah menarik ni, kreatif sgt !

    ReplyDelete
  18. wah..comelnya..boleh cuba ni kalau rajin..hehe

    ReplyDelete
  19. terbaik..:) guna stokin yang tak guna pun boleh..

    ReplyDelete
  20. Wah! Memang betul-betul kreatif. Stokin biasa tetiba boleh bertukar jadi teddy bear yang comel. Kak Mia cuba buat satu untuk Sofea. Mesti dia suka! :D

    ReplyDelete
  21. wah kalau ada step by step pon menarik jugak ni...

    ReplyDelete
  22. Sangat cantik, sangat kreatif dan nampak mudah nak buat !

    ReplyDelete