image Jumpa Blogger Yana Yassin - Mia Liana

Wednesday, 6 March 2013

# Community

Jumpa Blogger Yana Yassin


Malam tadi masa tengah melepak dengan Mak Dara dan Kak Girl di Old Town White Coffee rupanya selang beberapa meja daripada tempat kami, ada blogger Yana Yassin yang sedang update blognya. Itu pun Mia perasan apabila Yana tegur dalam facebook.

Apalagi kami bertiga pindahlah ke meja Yana. Ini adalah kali pertama Mia berjumpa dengan Yana.


Wah.... bertambah meriahlah women talk kami. Berborak sakanlah kami sehingga 12.30 pagi. Kagum dengan blogger Yana ni. Rajin betul join event dan aktiviti blogger. Semoga sukses selalu.

update blog semasa dalam perjalanan ke Putrajaya..
Published with Blogger-droid v2.0.6

74 comments:

  1. Assalamualaikum
    singgah pagi rabu
    semoga diri sentiasa ceria selalu:)

    ReplyDelete
  2. Auwww,... segan jumpa blogger pemes tau,... Lain kali boleh lepaking dan boraking panjang lagi kan... Rerajin lah turun kl lagi. Hikhikhik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun segan juga... hehehe... tapi boleh sekepala pula boila dah berborak... lain kali kalau kak mia ke sana, bolehlah lepak lagi dengan yana..

      Delete
  3. Wahh.. Bestnya....... =D
    Teringin nak lepak2 dengan blogger...
    Btw, cam mana keadaan ibu Mak Dara Kak Mia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jommm AJ... sekali sekala join lah sekali lepak dengan blogger.

      ibu mak dara masih lagi macam tu. tapi dah ada perubahan sedikit. doa je sekarang agar cepat sembuh.

      Delete
  4. sampai 12.30 pagi..wow..lamanya disitu...dah blogger asyik mengupdate blog je lah ye...jumpa pula blogger lain ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ida... bila dah borak, mana nak perasan jam tu dah kul brapa...

      Delete
  5. Replies
    1. haah shida... entah bila pula kak mia nak jumpa shida ni..

      Delete
    2. ritu plan nk trun johor tiba2 tak jadi sbb cuti xlulus..sbb de wedding dekat kuang..blm rezeki lg nk jmpa kak mia :)

      Delete
  6. wahh best dpt jumpaa blogger2, semuanyaa blogger2 otai n terbaekk... :D

    ReplyDelete
  7. saya jumpa blogger Yana Yassin masa terjumpa kak Ina KL di Bora Ombak - http://www.ciklaili.com/2011/09/bertemu-blogger-kak-ina-kl-roslana06-di.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. best kan dapat jumpa blogger.. mia dah komen kat entri tu..

      Delete
  8. Sangat seronok dapat berkumpul sama2 blogger. ^___^

    ReplyDelete
  9. bestnya...jumpa mak dara..pas tye jumpa lagi yana

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... makin seronok lah bila dah berempat, lagi macam2 yang kuar....

      Delete
  10. eh bejodohnya.. walaupn xbejanji ye ? besnyee ni blogger2 otai semua :)

    ReplyDelete
  11. tegur kut fb dulu ke baru jumpe face2face...hehe

    ReplyDelete
  12. wah..benda x dirancg..pertemuan blogger..awesome kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur nad... tambah lagi sorang teman berborak masa tu..

      Delete
  13. wah lepas ni nak kena selalu lepak kat old town rampai lah nampaknya...kot2 ada jumpa blogger2 lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lah timi.. nanti masa kak mia ke KL lagi ya...

      Delete
  14. wah... selalu je kak mia jumpa blogger2 ni... deno duk trg susah nak jumpa... ^^

    ReplyDelete
  15. bila kita nak kebetulan eh Mia..hehe

    ReplyDelete
  16. Syoknya best dpt bertemu beramah mesra cmni :)

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. uikkk hehehe... ala seganlah kak mia... lisa ni..

      Delete
  18. semua blogger hebat.......remy tak sabar nak join gathering geng blogger sengal minggu depan.... first time nak jumpa semua....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... best tu. kirim salam kat diorang ya remy..

      Delete
  19. Wah, bestnya! Blogger bertemu blogger..

    ReplyDelete