image Preview Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com - Mia Liana

Friday, 22 March 2013

# Segmen Giveaway

Preview Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com


Preview Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com

Mulai esok akan bermulanya Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com. Tercetusnya idea nak buat Giveaway ini pun secara tidak sengaja semasa Mia berada di Kuala Lumpur tempohari untuk menghadiri kursus.

Rezeki untuk semua supporters Mialiana.com apabila Naili Shoppe ingin membuat Giveaway di blog ini dengan hadiah wang tunai berjumlah RM 200.00 untuk dimenangi. Mudah dan senang untuk join. Hanya perlu copy paste coding entri yang disediakan. Cubalah join ya... Mana tahu ada rezeki kat sini nanti. Tidak kisahlah berapa ramai yang nak join, Giveaway ini tetap akan berlangsung juga.

Pemilihan pemenang akan dibuat oleh Naili Shoppe melalui cabutan bertuah secara manual.  

Hadiah Giveaway - Wang Tunai Berjumlah RM200.00
Pertama : RM 40 X 1 orang
Kedua : RM 30 X 2 orang
Ketiga : RM 20 X 2 orang
Keempat : RM 10 X 6 orang


Apa-apa pun Mia nak ucapkan terima kasih kepada Naili Shoppe kerana sudi bekerjasama dengan Mia dalam menganjurkan Giveaway ini. Pada asalnya Giveaway ini dirancang akan berlangsung pada bulan April depan, tetapi atas permintaan Naili Shoppe sendiri maka ianya akan dimulakan esok, 23 Mac sehingga 7 April 2013.

nantikan entri Giveaway ini jam 12.01 pagi esok......

32 comments:

  1. wah xsabarnya nak join..mesty meriahh ni.. :D

    ReplyDelete
  2. Ni yang tak sabar tunggu! Sekarang ni Aina suka join contest yg copy paste kod ni, senang dan cepat!

    ReplyDelete
  3. terbaik ler MIa...excited sangat nasib baik tak start dulu ehh...start besok yea...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mia....best juga ni...

    ReplyDelete
  5. Terbaik lah Mia. Ramai yang dah join..

    ReplyDelete
  6. Hadiah pun lumayan..InsyaAllah..pasti saya join..Kejap lagi nak buat entry..copy paste je kan kak mia..hehe..senang snagat2. ^__^

    ReplyDelete
  7. asalamualaikum..inikah GA tu..menarik ni tq

    ReplyDelete
  8. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/2013/03/giveaway-naili-shoppe-di-mialianacom.html
    selesai join ya ..tq

    ReplyDelete
  9. ohhh ni yang enti kat awal2 tadikan Mia...

    ReplyDelete