image Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur (2) - Mia Liana

Tuesday, 19 March 2013

# Community # From Me

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur (2)

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur (2)

Sambungan dari bulan lepas di SINI, tempohari tidak sempat Mia nak beli blouse, sambil-sambil cuci mata di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur atau lebih dikenali dengan Jalan TAR. Masa kursus di sinilah baru sempat nak shopping. Petang balik sahaja, terus berjalan ke Jalan TAR

Sogo pula memang sedang SALE sekarang. Ikutkan hati nak sahaja beli kat situ juga tapi kenalah ikut perancangan awal iaitu nak beli di Muaz Textiles sahaja.

Maka, inilah hasilnya....

tudung untuk Sofea - RM 2.80 setiap satu

blouse untuk Mia - RM 12.80 setiap satu

brooch untuk Mia - RM10
peplum dan blouse Lela - RM 19.80 setiap satu

jubah dan tudung Lela - RM39.80 dan RM33.80

Rasa seronok pula bila beli kat Jalan TAR, mungkin bulan depan kalau ada kursus lagi akan beli di kedai yang lain pula.

petang nanti terus balik Johor Bahru....

78 comments:

  1. suka juga beli tudung dekat muaz tu...

    ReplyDelete
  2. kalau paly shopping, bab2 makanan jer la.. haha

    ReplyDelete
  3. murahnya tudung sofea tue...nak pergijuga ni nnt..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan mv.. mana tahu kot2 nanti outstation ke KL

      Delete
  4. wahhhh....shopping gitewww... i loike kak mia...my all time theraphy....

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...wah bestnya bershopping...:)

    ReplyDelete
  6. lama dh pi shopping kat jalan TAR ni hehehe

    ReplyDelete
  7. amboiii!! sakannya kak mia kta sorng nie shoppng.. mmg kki shoppng.. hohoho

    ReplyDelete
  8. shopping sakan.. tapi memang best shopping kalau barang barang murah :D

    ReplyDelete
  9. perghhh....sakan nyer menyopping...hehe

    banyak hasil rembatan tu..

    hehe

    ReplyDelete
  10. amboi kak mia..soping sakan.... hahahha..
    tudnung puple and blue tu cantik la...

    ReplyDelete
  11. wahh syiokkknya shopping eyh kak mia :D terapi selepas penat berkursus eyh ^_______^ chantek2 semuanya :)

    ReplyDelete
  12. bestnye shopping kat jln tar!lame dah saye tak ke sana;)

    ReplyDelete
  13. meh la turun KL shopping shopping kat jalan TAR. Menarikk..

    ReplyDelete
  14. baru nak tanya mia bila nak balik johor...dah ada jawapannya...

    ReplyDelete
  15. Cantik tudung Lela tu.... harga pun murah.
    Berbaloi2..

    ReplyDelete
  16. cantik semuanya.
    memang rambang mata kalau kat muaz tu.
    itu nak ini nak. hehehe

    ReplyDelete
  17. Tiba2 teringat suasana di malam ramadhan.. Lagi2 seminggu nak raya. Memang meriah kat situ.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat nak bayangkan.... macam ni pun dah meriah lagilah time ramadhan..

      Delete
  18. bestnya shopping barang2 pun murah...=D

    ReplyDelete
  19. huhu bestnya shopping kt Jalan TAR...lama tak p sana..

    ReplyDelete
  20. wah banyak nyer shoping
    utk raya sekali ke? hehehe

    ReplyDelete
  21. shopping sakan kak mia... seronoknyaaa:)

    ReplyDelete
  22. sempat lg shoping yer... takpe, next month 3 ari kursus lg sakan shoping hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah alycia.. bulan depan belum plan apa2 lagi ni...

      Delete
  23. segalanya ada di TAR ..... bawa duit aje...... yg penting pandai pilih dan menawar

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. memang ke situ lah yang ditujunya.... tempat lain kak mia tak tahu plak..

      Delete
  25. Shopping.. terapi buat kaum hawa n.. hehe..

    ReplyDelete
  26. OKje nama je duk KL tapi gi Jalan TAR tu setahun sekali pun belum tentu... tp memang terkejut...murah2 harganya Mia sangat berbaloi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk takpe okje...sebab itu mia shopping kat jalan TAR, dapat murah dan berbaloi...

      Delete
  27. Wah..bestnya. Memang barang2 dekat TAR kebanyakkan murah2 ye Kak Mia. Berbaloi..

    ReplyDelete