image Hadiah Giveaway Sudah Tiba - Mia Liana

Friday, January 4, 2013

# Segmen Giveaway

Hadiah Giveaway Sudah Tiba


Minggu lepas Mia order Pendrive Sony 4GB warna hitam. Baru semalam tiba, leganya hati Mia.

Jom kita tengok... zasss..





Jemput join Giveaway Mia ya.... Jangan malu dan janganlah segan... ;)

p/s : milik siapakah pendrive ini...

Published with Blogger-droid v2.0.6

64 comments:

  1. wah..hadiah lumayan tu. InsyaAllah, nanti saya nak join juga lah.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...wah meriahnya dah ada hadiahnya...:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak mia,bestnya hadiah! wahh mesti semua yg dah joined suka gila kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... ;) memang ramai yang suka ni..

      Delete
  4. Bestnye hadiahnye..nak join la..hehe..(^-^)

    ReplyDelete
  5. bestnya. hadiah menarik tu .
    in shaa Allah akan cuba join giveaway kak mia :)

    ReplyDelete
  6. as'salamualaikum, silent reader ni pun nak!
    :)

    ReplyDelete
  7. banyaknya,,hehe
    (pendrive sy ilang,,huhu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput join ya trah.. mana tahu dapat gantikan pendrive yang hilang tu..

      Delete
  8. wah dah tentu peserta GA tak sabar kan

    ReplyDelete
  9. tahniah yang join...harap mereka gembira dapat hadiah nanti

    ReplyDelete
  10. Ewaaah ! siapakah gerangan pemenang itu :p, hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu... heheheh pssstt sambil zip mulut ni..

      Delete
  11. wah...mmg nak join GA ni tapi tak sempat2 nak buat entri....

    ReplyDelete
  12. Hope ade rezeki nak mng pendrive ni :)

    -www.aimancool.com-

    ReplyDelete
  13. Menarik2... saya masih baru dalam dunia blogger, bestnya kalau boleh buat giveaway yee...

    Ape azam 2013, ada jidah ekonomi?: Jom Buat Bisnes Online

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kamal.... memang dah berhajat dari dulu lagi nak buat giveaway ni... jemput join ya...

      Delete
  14. Wahhh adakah saya akan memiliki pendrive sony ? hahhaa tunggu

    ReplyDelete
  15. insyallah kak mia shida support nnt tguuuu..~!

    ReplyDelete