Pengumuman Pemenang Giveaway Mialiana.com

Wednesday, January 16, 2013

Pengumuman Pemenang Giveaway Mialiana.com


Pengumuman Pemenang Giveaway Mialiana.com

Tibalah masanya Mia nak umumkan pemenang Giveaway ini iaitu 10 orang blogger yang berjaya mencuit hati Mia dan mempunyai entri penyertaan yang kreatif. Banyak kali Mia membelek-belek semua entri penyertaan peserta Giveaway.

Hadiah Giveaway berupa Pendrive Sony 4GB.


Tahniah diucapkan dan mereka yang berjaya ialah :
  1. http://arolpunyeblog.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_10.html
  2. http://mizayusof.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html
  3. http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html
  4. http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html
  5. http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html
  6. http://www.yanty.my/2013/01/giveaway-mialianacom.html
  7. http://softness-self.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html
  8. http://www.santaileeza.com/2012/12/giveaway-mialianacom.html
  9. http://fakhruru.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html
  10. http://www.paly.my/2013/01/giveaway-mialianacom.html

Kepada semua blogger di atas, diharap agar dapat berikan nama penuh, alamat lengkap dan nombor handphone ke emel eli_liana78@yahoo.com bagi urusan penghantaran hadiah. Bila semua blogger yang berjaya ini sudah berikan butiran, barulah Mia akan poskan.

Kepada yang tidak berjaya, di harap jangan berkecil hati. Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini. Mana tahu di masa akan datang, insyaAllah Mia akan buat lagi jika berkesempatan.

p/s : terima kasih kerana sudi menyokong Mia...

107 comments:

  1. wah, paly menang... tenkiu kak mia, paly dah send email tu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. 1st gift GA for opening of the year. Consider Kak Mia bagi birthday gift juga la camni. Tq2.

    ReplyDelete
  3. setel dah tgok para pemenang, sume superb2..siap gerak2 lg gmbr tu.. :)

    ReplyDelete
  4. Awalnya kak mia umum..hehe. Tahniah buat semua. ^__^

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pemenang. bila contest ni yer. cam x tau jer.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Terima kasih, kak Mia kerana memilih Arol sebagai salah seorang pemenang giveaway nie. Tahniah kepada rakan-rakan lain yang turut terpilih! :)

    P/S: Arol dah hantar emel.

    ReplyDelete
  7. thaniah smua yg menang...sy punya tak lengkap..huhu

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd pemenang, kepada pengalah..usaha lagi lain kali. saya hanya silent supporter..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya aynora... selalu support mia..

      Delete
  9. lambat tau ade giveaway.. adoi.. huhu.. kak mia buatlah lagi.. hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk semua pemenang. Kak Mia, terima kasih sebab sudi pilih Miza sebagai salah seorang pemenang. Alhamdulillah :)

    *Miza dah hantar details :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. sabar ya.. mungkin di segmen yang akan datang..

      Delete
  12. Taniah buat seme pemenang..semua cantik2.. hee =)

    ReplyDelete
  13. akak mia... saya bersyukur dan saya sangat2 gembira.. akak, terima kasih... pendrive saya baru hilang, dpt dari akak plak. gembiranya.

    ReplyDelete
  14. waaaahhh!! beLog FakhRuru (no.9) terpilih! alhamdllah, rezeki! thanks a lot kak Mia! Jasamu dikenang! cewahhh!! (^__^)v

    P/S : dh send email kat kak Mia ^^

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.. Terima kasih Mia kerana memilih akak sebagai salah seorang pemenang. Gembira sangat nak dapat pendrive drp Mia. Moga Mia sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki. Tahniah juga untuk semua pemenang.

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...tanhiah2 pada semua pemenang...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... terima kasih ya mama...

      Delete
  17. alamak...macam mana boleh terlepas nie :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. mana tahu kalau ada lagi bolehlah dkna join..

      Delete
  18. Alhamdulillah, saya pemenang nombor 7 :'D

    Saya message kat page akak, tak pandai email, maaf taw.

    ReplyDelete
  19. yeayyy saya no.4! thanks akak..nanti saya emel

    ReplyDelete
  20. wahh tahniahh kepada semua pemenang.. hehe ade ssiapa yg nk bkongsi x ? :P

    ReplyDelete
  21. Tahniah kpd semua pemenang. Yg tak menang mcm sy, jom terjah blog yg menang. Mgkin bleh blajar dr mrk. Hehe... Thanks Mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak ieta... boleh cuba lagi nanti..

      Delete
  22. wah tahniah kepada mereka...

    perhatian kepada pemenang: jika tidak mahu hadiah sila beri kepada sy...(haha sori gurau2...)

    ReplyDelete
  23. perghhh..tahniah2....
    yang xmenang cam sy,nnt kite pakat cuba len kali k..jnj kite smua dpt kawan baru dari GA ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya adie.. lain kali boleh cuba lagi ya..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017