image Pengkomen Tegar Februari 2013 Di Side Bar Blog - Mia Liana

Friday, 1 March 2013

# Carta Pengkomen Tegar

Pengkomen Tegar Februari 2013 Di Side Bar Blog

Pengkomen Tegar Februari 2013 Di Side Bar Blog

Wahhhh... bestnya bila tengok di side bar blog. Icon love merah menyala semakin nampak comel bila ada warna pale violet red menjadi background tajuk widget Pengkomen Tegar Feb 2013. 


Tahniah kepada 10 orang blogger yang berjaya menempatkan diri dalam Carta Top 10 Pengkomen Tegar Februari 2013. Sebagai penghargaan, terimalah ini dari blog Mia selama sebulan.

mood dah kembali ceria selepas merajuk lebih 24 jam tadi... blog Mia dah masuk dalam bloglist dia...

67 comments:

  1. tahniah kepada top 10 pengkomen tegarr...=)

    ReplyDelete
  2. Comey comey.. ;) Nama Eraz ada kat situ...

    ReplyDelete
  3. bila saya naik jadi pengomen tegarp pula mentor / cikgu ( sifoo ) ?? nak kena komen selalu ni .........Ranking Alexa makin teruk ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... abg cik. tak mo sedih2 tau bila rank alexa makin teruk. boleh baca entri lama2 mia tentang alexa..

      Delete
    2. terima kasih ya eraz, sudi berinteraksi dengan abg cik di sini...

      Delete
  4. assalamualaikum mia...tahniah2 pd mereka...:)

    ReplyDelete
  5. memang serasi bersama lah love merah ngan wrna tjuk widget tu, wrna ap, pale violet red, pnjgnye lah hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang serasi sangat2 bila digandingkan.. terima kasih ya mar..

      Delete
  6. wahh... include gak paly :)

    thx kak mia ^_^v

    ReplyDelete
  7. Untungnya 10 pengkomen tegar feb yang tersenarai :) tahniah..

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada 10 pengomen tegar... tunggu giliran jugak neh... :D

    ReplyDelete
  9. Saya tersenarai..terima kasih kak mia. ^__^ Tahniah juga pada yang lain. Cantik siap ada love2 lagi.

    ReplyDelete
  10. Tahniah utk mereka. Azamku nk masuk jgk dm list bln mac plk. Blh kan kak mia?? :) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... silakan... jemput join ya nanti..

      Delete
    2. mesti kak mia, azam tu akan cuba dikotakan =) thanks kak mia sayang...

      Delete
    3. baby comel....ajak pcl join sama jd tukang komen tegar di sini, k ?

      Delete
  11. of course Remy Hazza akan tersenarai..

    Blogger yang paling mesra dan rajin komen yang aku jumpas stakat ni.. Banyak blog dh dia jadi pengomen tegar..hehe

    ReplyDelete
  12. eh eh kedudukan masih kekal , hehe terima kasih kak mia

    ReplyDelete
  13. ala...nini tak berapa nak tegar la ni...hehe

    ReplyDelete
  14. mudah-mudahan bukan mac ni akan ada byk masa untuk mengomen di blog2 rakan2...teringin nak masuk carta blog kak mia...hihi

    ReplyDelete
  15. wah tahniah kepada mereka...lepas ni sy kena usaha gigih lg utk masuk ke dalam carta tu...

    PS: memang betul...bentuk love tu sgt sesuai dgn warna pale violet...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, kan, comel sungguh love tu kan timi.. fall in luv =) hehe

      Delete
    2. terima kasih ya timi dan baby.... sayang kat semua... tu yang ada love2 tu..

      Delete
  16. yeahh tak tersenarai lagi.hehe..xpe2 lepas ni nk jd pembaca setia kt blog ni n komen disetiap entry..hehe..tahniah buat semua pengomen tegar kak mia! :D
    btw btul tu, comel je love tu n sesuai sgt..hehe :D

    ReplyDelete
  17. eh eh... nama sy pun terselitlah... ^_^
    love tu sangat menyerlah dan menarik... :)

    ReplyDelete
  18. wahh teruja nk masuk jgk dlm list..
    cubalah mac nnti..hehe^_^

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah...tak dpt masuk bloglist kak mia...dapat masuk carta nie pun cukup mengembirakan remy......

    ReplyDelete
  20. Tahniah buat yang tersenarai :D
    Thankyouuuu ^_^

    ReplyDelete
  21. tahniah! nama teman saye hainom Okje pun ade...hehe...
    Nama saye je takde...huhu...
    selalu singgah sini tapi jarang tinggalkan jejak komen kot...hehe:)
    kena komen byk2 la lps ni ye....hehe:)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah, gembiranya nama akak masih dalam carta.

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah masih tersenarai..tq kak mia..

    ReplyDelete
  24. Cantik nampak kan. Tahniah dapat buat gitu

    ReplyDelete