image Ranking Alexa Dah Di Bawah 40,000 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 28 April 2013

# Blog Matters

Ranking Alexa Dah Di Bawah 40,000

Alhamdulillah... Pada hari ini, blog ini telah pun berada di bawah 40,000 ranking Alexa. Prestasi yang harus dikekalkan selepas ini. Kalau tak maintain, boleh turun bila-bila masa nanti. Sebelum ini, Mia ada buat entri semasa ranking Alexa berada di bawah 50,000 di SINI.

Global Rank : 39,968
Rank in MY : 257


Terima kasih kepada yang sudi menyokong blog ini. Gembiranya Mia. Kepada yang ingin menyemak ranking  Alexa blog, sila klik SINI.

sikit-sikit, lama-lama jadi bukit....

62 comments:

  1. tahniah kak mia.. jauh lg nak follow kak mia dr blakang ni, hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah :) blog sy baru bawah 1 juta .hehe .

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak Mia..tumpang bangga dan gembira

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mia.dengan usaha tanpa jemu Mia, tentu tak mustahil.Moga tambah maju lagi ye.

    ReplyDelete
  5. wahh, congrats kak mia.. hebat tu bawah 40k. :)

    ReplyDelete
  6. dah mantap..keep it up kak...semoga boleh keluarkan tips untuk blogger baru mcm saya ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah Fendy.... terima kasih ya.... keep blogging...

      Delete
  7. tahniah kak mia :)

    shida baru BW laman mialiana.com ni :)

    ReplyDelete
  8. ranking yang "hot" tu kak mia..apapun memang sangat2 terbaik..bukan senang hendak sampai ke tahap sebegitu..

    Tahniah kak mia..semoga ranking lagi cepat mendaki !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.... terima kasih ya... di atas sokongan yang diberikan....

      Delete
  9. pencapaian yg mmbnggakan..hehe... tahniah.. keep update mesti ranking makin trn kn... sy pny alexa makin hai makin naik..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih lin... bukan senang nak cari idea update selalu... lin pun boleh juga... ;)

      Delete
  10. assalamualaikum mia...tahniah2 mia...;)

    ReplyDelete
  11. tahniah mia...dan hepi blogging...

    ReplyDelete
  12. wahh akak mmg mantap la ! saluteeee. keep it up kak mia :D

    ReplyDelete
  13. tahniah kak..
    kekalkan prestasi kurangkan kontroversi..
    haha..

    ReplyDelete
  14. tahniah kak.....
    jauh lagi perjalanan remy....

    ReplyDelete
  15. huishhhh ni bukan sikit2 lagi dah ni...hehehe....apa2 pun tahniah...semoga terus naik lg lepas ni....

    ReplyDelete
  16. taniah kak mia, bukan senang tu nak dapat capai tahap alexa tahap ni, hehe

    ReplyDelete
  17. Wah..tahniah kak mia. Terbaiklah. ^________^

    ReplyDelete
  18. Tahniah Mia.....Okje 20 tahun lagi pun tak tentu haha

    ReplyDelete
  19. Wah hebat tahniah kak mia... Nk ikut jejak langkah kak mia jugak nanti :)

    ReplyDelete