image Cabaran Hari Ini Telah Selesai - Mia Liana

Saturday, 13 April 2013

# Work Matters

Cabaran Hari Ini Telah Selesai

Alhamdulillah.... syukur sangat. Dah boleh menarik nafas dengan leganya.

Cabaran hari ini telah selesai. Mia telah menduduki Peperiksaan Memasuki Perkhidmatan Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41 seperti dalam entri SINI.

Yang penting dah usaha dan cuba jawab sebaik mungkin. Tinggal tunggu keputusannya selepas ini. Takut juga nak tahu.... huhuhu



terasa lapangnya dada ini.... masa untuk rehatkan minda...
Published with Blogger-droid v2.0.6

44 comments:

  1. Semoga dipermudahkan urusan. Amin. >.<

    ReplyDelete
  2. tahniah kak berjaya jawab. saya dapat panggilan jugak untuk pergi exam ni tapi rasa tak ready.lagipun dah pernah attend banyak kali dah exam ni. nak tenangkan diri dulu.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fiz.. kak mia jawab mana yang termampu. susah juga soalannya. redha dan tawakal sahaja lepas ni..

      Delete
  3. alhamdulillah dah selesai...usaha dah,tinggal doa dan tawakal.mudah2an kak mia berjaya..

    ReplyDelete
  4. akhirnya tawakal dapat melegakan minda kita...

    ReplyDelete
  5. Moga berjaya ;) hee, masa untuk berehat pulak ^_^

    ReplyDelete
  6. Wah lega rasanya, selesai fasa pertama...semoga berjaya.

    ReplyDelete
  7. Semoga rezeki berpihak pada Kak Mia... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih eraz.. insyaAllah... kalau ada rezeki kat M41 ni..

      Delete
  8. hehe mmg lega tu....apa2 pun semoga berjaya nanti... :)

    ReplyDelete
  9. all the best kak mia. moga rezeki itu menjadi milik mu kak mia...

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. terima kasih ya kak salmi... touching betul mia..

      Delete
  11. semoga kak Mia berjaya...Insyaallah amin

    ReplyDelete
  12. Semoga berjaya mendapatkan keputusan yg cemerlang kak. ^___^

    ReplyDelete
  13. Anak sedara OKje ada yg mintak tp tak pernah sangkut! susah jugak nak dapatkan Mia...

    ReplyDelete
  14. tahniah dan gudluck kak mia untuk result :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya shida.. risau juga dengan result tu nanti..

      Delete