image Blog Ini Telah Melebihi 45000 Komen - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 15 April 2013

# Blog Matters

Blog Ini Telah Melebihi 45000 Komen

Tiba-tiba nak tengok jumlah komen di blog ini. Eh! Rupanya dah melebihi 45,000 komen. Banyak sangat tu. Ini termasuk juga komen-komen yang dibalas oleh Mia.

klik pada gambar untuk besarkan

Jumlah setakat entri ini dibuat ialah 45,935 komen. Satu jumlah angka yang begitu besar buat Mia. Terpegun sekejap.

Terima kasih kepada semua yang sudi meninggalkan komen bagi respon, perkongsian, pendapat dan luahan hati dalam entri-entri blog ini. Terharunya Mia...

syukur.... blog ini ada respon daripada pengunjung

71 comments:

  1. Replies
    1. tq ya mv... ooo banyak juga tu dah nak dekat 20k... ;)

      Delete
  2. waa... bnyak nyer... nak try tgok yg paly plak, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya paly.... cubalah tengok ya.. paly pun dah semakin hebat sekarang ni...

      Delete
  3. banyaknya komen kat sini.. tahniah kak mia

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Wow.. memang ramai yang visit ke blog mia. Tahniab sekali lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya amir... alhamdulillah... syukurnya mia...

      Delete
  5. assalamualaikum mia...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  6. banyaknya komen umpama buih di lautan...ramai follower Mia yang bagi komen...tahniah...!!!

    ReplyDelete
  7. Salam Mia,
    Pasti terharu melihat begitu ramai yg komen dan anda memang berhak gembira bukanlah sebab lain...ianya hasil dari perkongsian entri yg menarik dan keramahan Mia sendiri yg membuatkan pengunjung tidak jemu utk berinteraksi. Tahniah Mia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam bin muhammad...

      memang terharu sangat ni. terima kasih ya. ni je yang mia termampu...

      Delete
  8. perghhh!! k.mia mmg tbekkkk!! thniah akak!! hepi beLogging in advance!

    ReplyDelete
  9. Salam manis buat Mia sayang.. dari Kak Ummi :D

    Sayang halia di korek dihiris,
    Kelapa tua di belah busuk;
    Sayang Mia sicantik manis,
    Apa petua tolonglah tunjuk.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sayang kak ummi... (^_^)

      baca komen sambil ketawa
      terus membalas tidak terkira
      tiada rahsia tiada petua
      ikhlas berblog dan ramah mesra

      Delete
  10. congrats kak mia... proud of you... ^_^ ... mentor forever... (ihikss...*_^ wink)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya farah... amboi siap kenyit2 mata ni... ;)

      Delete
  11. hebatnya blog nie...nak jadi camni jugalah....tahniah dear

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/shaklee-halal-habis-tu-unsur-bb.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih eray... boleh tu nanti... ;) chaiyukkk...

      Delete
  12. Wahhh !!! Tahniah !! banyaknya komen.

    ReplyDelete
  13. tahniah Kak Mia! banyak tu :D keep on blogging ^^

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. thanks cim... kena rajin balas komen pengunjung dan mesra...

      Delete
  15. tahniah kak mia.. sifu terhebat ni. hebat hebat, salute sama u kak mia :)

    ReplyDelete
  16. wah...tahniah....mmg blog mialiana.com ni meriah dengan komen2 pembaca...i loike...

    ReplyDelete
  17. Wah..meriahnya..tahniah kak mia. ^___^

    ReplyDelete
  18. taniah kak mia, semakin meriah tu ;)

    ReplyDelete
  19. Wau tahniah..sy lambat lg nk capai angka ni..tp insyaAllah suatu hati nnti..

    ReplyDelete
  20. tahniah ramai yg komen entri kak mia :)

    ReplyDelete