image Mia Dalam Fanpage Alumni OUM - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 8 April 2013

# Study Matters

Mia Dalam Fanpage Alumni OUM


Rasanya dah lama betul Mia tidak update kisah Mia tentang OUM. Tup-tup tadi ada pelajar OUM tag Mia, barulah Mia perasan yang Mia ada dalam wall post Fanpage Alumni OUM di link SINI.

klik pada gambar untuk besarkan

"Mrs Juliana Ngahdirin is an OUM Alumni for the Bachelor of Information Technology. A well-know blogger in Malaysia, Juliana was awarded the OUM’s Yayasan Canselor Bursary Award for 2010 and 2011 for performing well in her studies. Whenever she isn’t studying, she updates her blog and answer questions from people who posted on her blog, Facebook and Twitter.

Read her story here:


Terharu betul Mia dengan penghargaan yang telah diberikan. Terima kasih ya....

Semoga kisah Mia ini akan menjadi sumber inspirasi buat pelajar-pelajar OUM lain supaya dapat belajar dengan bersungguh-sungguh walaupun sudah berkerjaya dan berkeluarga. 

baru tahu tadi...

52 comments:

  1. wahh , tetiba tak sabar nak sambung universiti :D

    ReplyDelete
  2. waaa,, hebat2... tahniah kak mia :)

    ReplyDelete
  3. information technology . wahhh menarik tu.. tahniah kak mia =) eksited nak masuk u. hihi

    ReplyDelete
  4. congrats kak mia... am really proud of you! semoga lebih berjaya dan berjaya lagi... ^_^

    ReplyDelete
  5. Salam Mia,
    Bangga dgn anda, semoga menjadi inspirasi buat yg bercita2 utk sambung belajar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam bin muhammad... terima kasih ya...

      Delete
  6. tahniah kak mia..ini menguatkan iman nk smbg blaja PJJ

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum mia...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  8. you are great MIA...I respect with u...

    ReplyDelete
  9. Assalammualikum...

    Tahniah k... moga sukses selalu dalam apa jua bidang ..

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Wah..makin berkobar-kobar rasanya nak sambung belajar..Tahniah kak mia.
    ^___^

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. uikkk heheheh... sabar ya eraz... rasanya belum cukup sedia lagi...

      Delete
  12. Tahniah Mia! Lepas ni boleh sambung belajar lagi Mia..

    ReplyDelete
  13. Tahniah mia berjaya langsaikan multi tasking!

    ReplyDelete
  14. wah betul betul bg inspiration kat semua org

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete