image Wordless Wednesday 23 - Mia Liana

Wednesday, 24 April 2013

46 comments:

  1. Warh, Kak Mia ada dimana2. Awesome... :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yupppp hanih... tak yah susah. semua jenis reader boleh baca feed kita...

      Delete
  3. wah blh di mana2 ekkk...

    ReplyDelete
  4. As-Salam Mia ... inilah benda pertama saya buat untuk blog saya ... daftar feedburner utk uruskan RSS dan ping entri baru, setiap kali diterbitkan. Memang terbaik. Tu kadang2 dapat trafik dari ceruk mana dunia, siap jadi follower pun ada ...hehehehe.. tak sngka ada minah seksi dan mat salleh kaler tak berapa putih jadi follower .... dulu la ..skang ni tak ramai nak follow dah ... huhuuhhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam HH.... sama la dengan mia masa newbie dulu terkial2 nak buat ni...

      Delete
  5. Selalu duk menjenguk feedburner ni. Nak betulkan feed blog. Kak Mia..boleh minta tolong macam mana nak sync kan feed blog. Sebab entry lambat keluar. Dah post lama, beberapa jam yang lalu, tapi baru keluar entry tu dekat bloglist dan juga dashboard.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo.. cuba buka dashboard feedburner. pergi kat tab yang terakhir, troubleshootize. scroll ke bawah dan klik pada butang sync. nanti feed akan kembali kepada asal semula..

      Delete
  6. feedburner tu apa kak mia? alamak, kesiannya kita tak tahu apa2 tentangnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah satu aplikasi yang uruskan feed blog kita dan juga sebagai antaramuka dengan aplikasi lain. contohnya google reader, emailing system. secara amnya, lebih kurang macam tu la..

      Delete
  7. rsa nk semak juga feedburner shida..lama xgodek2..

    ReplyDelete
  8. debaaaaak! feedburner boleh tarik trafik masuk blog juga ni, hehe

    ReplyDelete
  9. Wah, hebat tu Mia..
    Di mana-manapun ada..

    ReplyDelete