image Trafik Mialiana.com Pada Bulan Mac 2013 - Mia Liana

Friday, 5 April 2013

# Blog Matters

Trafik Mialiana.com Pada Bulan Mac 2013


Syukur, alhamdulillah. Blog ini masih lagi menerima bilangan trafik yang konsisten pada bulan Mac 2013 seramai 20,185 pengunjung. Terdapat peningkatan pada jumlah pengunjung jika dibandingkan pada bulan sebelumnya iaitu seramai 16,262 pengunjung.

klik pada gambar untuk besarkan


Pecahan trafik mialiana.com adalah seperti berikut :

Search traffic - 11,064 visits
Referral traffic - 4,544 visits
Direct traffic - 1,159 visits
Campaigns - 3,418 visit

Purata trafik sehari ialah 651 pengunjung.

Terima kasih diucapkan kepada semua pengunjung blog ini yang sentiasa memeriahkan trafik di sini. Tanpa anda tiada maknalah blog ini. Diharap blog ini dapat menceriakan anda. (^_^)

rekod prestasi blog setiap bulan..

72 comments:

  1. Salam Mia,

    Tahniah ada peningkatan. Seronoknya....Take care!

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH KAKA .. BESHHHNYE KALAU BLOG RAMAI PNGUNJUNG

    ReplyDelete
  3. tahniah kak. trafic mantap.semoga teruz suksess

    ReplyDelete
  4. congrats sis and keep p the good work...

    ReplyDelete
  5. Tahniah Mia! Akak pun dah mula ikut langkah Mia merekodkan prestasi blog. Baru mula bulan Feb lepas..

    ReplyDelete
  6. Tahniah...view pengunjung yang sentiasa meningkat......

    ReplyDelete
  7. bestnya... tahniah sis. semoga terus sukses. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah...... :) kak Mia camna nak tau/cek yang hari tu kan post apa yang visitor atau refer mana yang bagi banyak trafik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..

      mula2 pilih tarikh dulu pastu klik pada standard reports > content > site content > all pages kat dalam google analytics.

      Delete
  9. :) http://deemataque.blogspot.com/2013/04/apa-aku-buat-sampai-uniques-visitor-329.html

    ReplyDelete
  10. wah, ramainye masuk blog ni.. cayalah mia liana.. semoga terus kekal berjaya

    ReplyDelete
  11. mantap r sis, terbaik la.. semoga terus meningkat. =)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum mia...tahniah sentiasa maju kehadapan...:)

    ReplyDelete
  13. Bestnye trafik tinggi! Tahniah kak mia :)

    ReplyDelete
  14. wah taniah yer kak mia, sesuatu peningkatan yang bagus tu, hehe

    ReplyDelete
  15. tahniah sis mia. sentiasa ingin mengikut jejak macam sis juga ^_^

    ReplyDelete
  16. hehe tahniah sebab trafik meningkat daripada bulan feb....tapi mmg jeles jugak la bila tgk graf tu...haha

    ReplyDelete
  17. Wahh..terbaiklah kak mia..Tahniah. Boleh share apa rahsia kak mia..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya aini... ;) rasanya banyak yang dah di share kat blog ni.. ;)

      Delete