image Video Gwiyomi Bobo - Mia Liana

Saturday, 27 April 2013

# Entertainment Matters

Video Gwiyomi Bobo


Wahhhh.... hebat betul Bobo ini sekarang. Sebelum itu Mia nak ucapkan "Happy Birthday yang ke 20 ya Bobo... Semoga apa yang diidamkan akan menjadi kenyataan". Hari ini genaplah usia Bobo menjangkau 20 tahun. Sebut sahaja nama Bobo mesti teringat video Parodi - Syae Sayang Apa Khabar Denganmu. Betul, kan?

Terkini, Bobo telah pun ada buat video penuh Gwiyomi. Baru sahaja di upload pada hari semalam, 26 April 2013.  Mia dapat tahu dari https://www.facebook.com/OfficialBoboMY. Jom kita tengok...


Bagi yang belum mengenali Bobo, di sini Mia kongsikan beberapa video supaya dapat mengenali Bobo dengan lebih dekat lagi.

Kagum betul Mia dengan pencapaian selebriti sensasi internet ini. Jemput tengok video Parodi Bobo JoHaRa (Medley Teman Pengganti, Sayang & Bosan)...


Siapa sangka dengan video Parodi Syae -  Sayang Apa Khabar Denganmu dari facebook, semakin terkenal dan popular nama Bobo... Terlalu banyak viewers. Tahniah ya...



Video interview Bobo oleh KaioStudioTV. Memang Bobo pun betul-betul tidak sangka dengan sambutan yang diterima dari videonya di facebook.


berbakat besar...

Entri berkaitan :
Video Gwiyomi : Nora Danish, Wawa Zainal, Elfira Loy, Faizal Ismail
Video Gwiyomi Siti Nurhaliza

46 comments:

  1. Salam manis pagi-pagi Sabtu ni....dari kak Ummi:)

    Dalal banyak Bobo paling menjadi...Johan no 2 style tersendiri memang tak dapat dinafikan lagi...Mia, cuba bayangkan kalau kita yang buat...:D

    Apapun thanks Mia..:)

    ReplyDelete
  2. Famous bobo ni sekarang..hehe. Ini semua gara-gara parody lagu shae-sayang.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. haah... sana sini dah dapat jemputan... cuba tengok kat fanpage dia...

      Delete
  4. dh femes dh si bobo ni kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. femes sangat dah.... JS... kita tumpang tengok je..

      Delete
  5. bobo dah femes. Congrats. >.< tak sabar nak tgk gwiyomi bobo. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... tu video yang pertama tu video gwiyomi penuh bobo...

      Delete
  6. bobo bobo...dah semakin femes dia.....

    ReplyDelete
  7. lah nie ke bobo nye.
    saya ade tgk video dye yg buat lagu shae tu
    tp saya tak tahu bobo nie org nyer.
    comel tarian dye and kelakar

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...wah semakin top la...:)

    ReplyDelete
  9. kagum dgn bobo :)
    kalau korea ada PSY,Malaysia ada Bobo hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan... dulu cikgu shida... sekarang ni bobo...

      Delete
  10. Wow. Video terbaru ni dalam FULL HD gitu. Hahaha Bobo ni tetap teruskan buat video parody dia, walaupun ramai kata cacian yang orang berikan. Tahan telinga dia ni =)

    ReplyDelete
  11. Bobo dah jadi retis sekarang! Dulu masa dia buat parodi Shae, ramai yang kutuk dia. Tapi sekarang ramai yang dah minat dia pulak. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la tu... arol. ramai peminat bobo ni... hot betul..

      Delete
  12. bobo bobo. comeeel. nak tunggu dia punya upcoming videos lepas ni. hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus tu.... tentu akan ada banyak lagi video lepas ni...

      Delete
  13. woooow sekejap jer dia dah jd public figure kan :) nice job bobo :)

    ReplyDelete
  14. Rezeki masing-masing kan Mia..
    Ada yang buat macam2 perkara tetap tak popular..

    ReplyDelete