image Pengkomen Tegar Mac 2013 Di Side Bar Blog - Mia Liana

Monday, 1 April 2013

# Carta Pengkomen Tegar

Pengkomen Tegar Mac 2013 Di Side Bar Blog


Tahniah diucapkan kepada 10 orang blogger ini yang telah menempatkan diri di dalam Carta Top 10 Pengkomen Tegar Mac 2013. Mia telah masukkan awal pagi tadi ke dalam side bar blog.


Terima kasih tidak terhingga kerana sudi menyokong blog ini. Terimalah ini sebagai tanda penghargaan daripada Mia.

jemputlah berkenalan dengan mereka...

61 comments:

  1. memang salute kat mereka... rajin dan banyak idea nak komen... tahniah

    ReplyDelete
  2. tahniah! pengomen bulan 4 ade tak?? nanti nk komen la :)

    ReplyDelete
  3. thx kak mia, hehehe... paly pun nk buat cam ni gak untuk pengomen2 kat blog paly :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat mereka......
    Kak Mia...
    Camne nak buat sidebar camtu???
    Ajarkannn.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq AJ...

      ooo just tulis macam biasa dalam Add HTML/Javascript. linkkan ke blog diorang dan masukkan apa2 simbol yang cute. kak mia pilih love.

      Delete
  5. tahniah buat yang tercalon.. :D hihi

    ReplyDelete
  6. remy dah terkeluar.......hu3...... masa tak megizinkan.....

    ReplyDelete
  7. tahniah buat mereka semua yer

    ReplyDelete
  8. seronokkan kalau ada pengomen tegar...tak sunyi blog..

    ReplyDelete
  9. diorng nie mmg pengomen tegar! beLog FakhRuru xlyak lgi nk jdi pengomen tgar k.mia.. hohoho!!

    ReplyDelete
  10. ah masih kekal ke? ala numbor 10 pun jadilah, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh lupa, apa-apa pun taniah kepada yang lain kerana tersenarai juga ^___^

      Delete
  11. Hehe..saya ada. Terima kasih kak mia. Sayang kak mia. ^_____^

    ReplyDelete
  12. saya pn nak tersenarai jgk..tggu lah beberapa ketika lagi kot..hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah buat mereka yang tegar-tegar belaka tu... ^__^

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  15. rasanya ada drop komen petang tadi..ok mybe hilan online tak kuat..tahniah pada mereka..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, nama akak masih tersenarai di sidebar blog Mia buat yang kesekian kalinya. Terima kasih Mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah kak salmi.. betul2 tegar ni. terima kasih ya..

      Delete
  17. tahniah buat blogger yg berjaya ke sidebar kakmia!:)

    ReplyDelete
  18. tQ mia kerana masih sudi tempek hainomokje kat si debar tu...

    ReplyDelete