image Timbang Berat Blog 3 - Mia Liana

Wednesday, 17 April 2013

# Blog Matters

Timbang Berat Blog 3

Macam biasalah kan... kalau dah buat perubahan pada blog mestilah sibuk nak timbang. Rasanya banyak betul yang Mia telah buang kali ini. Mana yang penting sahaja dikekalkan dalam blog ini.

Untuk sesi timbang berat pada kali yang ketiga ini di http://www.iwebtool.com/speed_test, hasilnya....


Size : 79.83 KB
Load Time : 0.17 seconds
Average Speed per KB : 0 seconds

Syukur. Leganya, semakin ringan blog ini. Berkat kesabaran membuat perubahan yang pada mulanya terasa seperti tidak berjaya, dan akhirnya telah pun berjaya dilaksanakan.

mood suka... jika dibandingkan dengan sesi timbang berat blog pertama dan kedua.

62 comments:

  1. terbaik laa k.mia.
    cpt sket rasenye nk loading msuk blog ni.!!hehe!

    ReplyDelete
  2. 43.55 KB 0.1 seconds 0 seconds
    maq punya berat blog..^_^ ...tengs for sharing ...

    ReplyDelete
  3. Wah! Ringannya...terasa dah nak melayang2...hehe Terlalu ringan pun nanti terapung pula.
    Blog saya teramatlah berat...takut tenggelam. Kena diet la nampaknye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu bin muhammad.... kena kurangkan widget mana yang tak perlu.

      Delete
  4. Blog yang ringan senang kalau kita buka laju jer perginya...cepat loading...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. memang bahaya lyeen. nanti orang susah nak datang. kena cepat2 diet..

      Delete
  6. tak tahu mcmana nk ringankan blog. tak pndai koding bagai .. huhuhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe yana.. boleh cuba kurangkan penggunaan widget..

      Delete
  7. Akak gak masih terkial2 edit blog lagi. Tunggu ada ms baru nk duduk ngadap edit blog lg betul2.hehe

    ReplyDelete
  8. tq share this, nnti pun nak timbang2 sulalah blog KA Tu .,... cam berat sgt !

    ReplyDelete
  9. Ringan betul dah tu... Makin ramai la yang datang nanti tu.

    ReplyDelete
  10. Blog saya obes lagi..hehe..Nanti nak edit bagi ringan.

    ReplyDelete
  11. Ringan giler blog kak mia... Kalah blog Eraz... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehhe eraz... thanks ya... yeyyyy kak mia menang...

      Delete
  12. Lama dh xtimbang blog..diri sendiri pn xtahu berapa Kg dh skrg..hihi..

    ReplyDelete
  13. load time 0.17 second ...berat jugakkan mia

    ReplyDelete
  14. tahniah kak mia...ringan sgt dah..shida je msih ditakuk lama :(

    ReplyDelete