image Follower Mialiana.com Yang Ke 9669 - Mia Liana

Thursday, 25 April 2013

# Blog Matters # Community

Follower Mialiana.com Yang Ke 9669

Alhamdulillah... semakin bertambah follower Mia dari sehari hingga ke sehari. Syukurnya... Bila Mia belek-belek ruangan sidebar sebelah kanan blog tadi, tiba-tiba mata seolah-olah terpukau bila nampak angka 9669. Nombor cantik ini tak mungkin akan dilepaskan lantas Mia pun printscreen.


Bila diklik sahaja maka terpampanglah blog ini.... Tertulis di belog...


Blognya simple dan belum sampai 200 follower. Oh ya... Mia dah follow Anisah dulu sebab tidak boleh follow apabila klik Join This Site sahaja 


jom kita kenali Anisah...

78 comments:

  1. morning sis mia....wah nice number...mmg tu no fav dan berangan plat krta no tu he3....ok2 nk terjah support blog kwn2 ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning tooo.... memang sweet nombor ni.. sis alea...

      Delete
  2. cantik nombor! ;)
    ramainya follower kak mia, congrats!

    ReplyDelete
  3. tahniah Mia,kena buat kenduri ni bila cecah 10k...hehe...blog akak tu bertahun nak follower tapi ok la, yg penting pengisian dlm blog, betul tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya zana.... pengisian dalam blog memang penting... ;)

      Delete
  4. perghhh!! akak mmg AWESOME laa!! hohoho!! btw ada dpt msg email drp saya tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... ada fakhrul. kak mia dah balas email semalam juga.

      Delete
  5. Salam kenal.sya tambah folower mia.jika sudi singgah la ke blog ysa.trima kasih :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. memang nombor hidup.. kak sukma. harap2 biarlah semakin bertambah...

      Delete
  7. waaa.. nak masuk 10k tu dah kak.. congrate!

    ReplyDelete
  8. wah tahniah.. saya sendiri 100 pun x sampai hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya siti norbaidura.... boleh tu nanti.... keep blogging...

      Delete
  9. waaaaa..tahniah sis mia... tak lama lagi dah nak cecah 10k tue. bestnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya fyna.... tu yang kak mia excited ni... dah nak dekat 10k...

      Delete
  10. wah tahniah makin meriah blog mia yer

    ReplyDelete
  11. Tahniah...
    Tak lama lagi 10000 pulak kak Mia... =D

    ReplyDelete
  12. AS-Salam. Terbaiklah Mia .. tak tercapai den macam angka tu ... ramai org suka ... ramai peminat nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam HH.... terima kasih ya. HH pun dah glamer sekarang ni. tentu boleh..

      Delete
  13. wah cantik nombor tu....mcm cerita keluarga 69 pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. timi sebut 69.. baru kak mia perasan... haah la...

      Delete
  14. suka tengok blog mia...saya budak baru belajar berblog....kalo sudi, lawatila blog saya at mamaletbeautyurlife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. mia cuba buka tadi katanya blog has been removed...

      Delete
  15. Chantek no.2. Tahniah kak mia syg ^_________^

    ReplyDelete
  16. Cantiklah no tu..hehe..tahniah kak mia. ^____^

    ReplyDelete
  17. Hebat kak mia...ramai yg mengenali. Keep it up ur good work kak mia...ilmu yg baik itu akan kekal selama-lamanya... :)

    ReplyDelete
  18. tertulis dibelog :) comel..
    9669 nice number tu kak mia

    ReplyDelete
  19. taniah kak mia, semoga bertambah lagi ;)

    ReplyDelete
  20. Cantik nombor tu..
    Tahniah Mia! Dah hampir ke 10000 tu..

    ReplyDelete