image Giveaway Naili-Shoppe Di Mialiana.com - Tamat Beberapa Hari Lagi - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 2 April 2013

# Segmen Giveaway

Giveaway Naili-Shoppe Di Mialiana.com - Tamat Beberapa Hari Lagi


Giveaway Naili-Shoppe Di Mialiana.com - Tamat Beberapa Hari Lagi

Pagi ini Mia update senarai peserta yang terkini. Alhamdulillah, sudah ada 105 penyertaan dan kesemuanya lengkap. Alhamdulillah. Sekejap betul masa berlalu, dan Giveaway ini akan tamat tidak lama lagi iaitu pada hari Ahad depan (7 April 2013).


Penyertaan Giveaway ini masih dibuka sehingga 11.59 malam 7 April 2013. Giveaway ini khas untuk supporters mialiana.com dan mana tahu kalau-kalau anda bakal bertuah untuk memenangi hadiah Giveaway ini wang tunai berjumlah RM 200.00. Senang dan mudah untuk join, hanya perlukan beberapa minit untuk menyiapkan entri penyertaan kerana coding entri telah pun Mia sediakan.

Kepada sesiapa yang berminat, sangat dialu-alukan untuk join dengan klik banner di atas atau pun klik SINI. Jangan segan-segan dengan Mia ya... join je....

tak sabar nak tahu siapakah pemenang bertuah Giveaway ini...

40 comments:

  1. baru blog-walking pagi ni...macam best je ni...

    ReplyDelete
  2. Dah join..sy pengguna produk V'Asia..hehe

    ReplyDelete
  3. yes..pcl pon tak sabar nak tahu siapakah pemenang bertuah Giveaway ini...

    ReplyDelete
  4. harap2 saya menang :D..siapalah pemenangnya...

    ReplyDelete
  5. M baru join..hi hi..hope Ada rezeki..skang tengah belek2 Barang kat Naili

    ReplyDelete
  6. saya baru join

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/giveaway-naili-shoppe-di-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. cepat2...siapa yang belum join...sila menge-joinkan diri anda...heee... (sendiri pun x sempat join lagi... )heee...

    ReplyDelete
  8. tak sabar nk tau pemenang ni, hehehe..

    ReplyDelete
  9. bru dpt online then bru dpt mlwt...sobsob...nsb smpat nnti nk join..

    ReplyDelete
  10. Lepas ni nak join jugak kat blog GA ;D hee

    ReplyDelete
  11. Singgah balas disini..

    Menarik GA ni, nak join la ;D

    ReplyDelete
  12. baru je online. All the best utk semua okey, ramai sungguh penyertaan tu kak mia =) tahniah,

    ReplyDelete
  13. oooh dah nak berakhir rupanya...kena join jugak ni sblm terlambat...

    ReplyDelete
  14. sapa yang xjoin rugii sangat2 kan kak mia..heee..jom2 join ramai2 :D hee

    ReplyDelete