image Giveaway Naili-Shoppe Di Mialiana.com - Hari Ini Hari Terakhir - Mia Liana

Sunday, 7 April 2013

# Segmen Giveaway

Giveaway Naili-Shoppe Di Mialiana.com - Hari Ini Hari Terakhir


Giveaway Naili-Shoppe Di Mialiana.com - Hari Ini Hari Terakhir

Pagi ini Mia update senarai peserta yang terkini lagi. Alhamdulillah, sudah ada 124 penyertaan dan kesemuanya lengkap. Sekejap betul masa berlalu, dan hari ini adalah hari terakhir penyertaan Giveaway ini.



Penyertaan Giveaway ini masih dibuka sehingga 11.59 malam ini. Giveaway ini khas untuk supporters mialiana.com dan mana tahu kalau-kalau anda bakal bertuah untuk memenangi hadiah Giveaway ini wang tunai berjumlah RM 200.00. Senang dan mudah untuk join, hanya perlukan beberapa minit untuk menyiapkan entri penyertaan kerana coding entri telah pun Mia sediakan.

Kepada sesiapa yang berminat, sangat dialu-alukan untuk join dengan klik banner di atas atau pun klik SINI. Jangan segan-segan dengan Mia ya... join je....

mana tahu, penyertaan last minute, ada tuah... jom join cepat-cepat...

34 comments:

  1. spe la bertuah teringin gak dpt hadiah dri kak mia

    ReplyDelete
  2. sabar menanti resultnya nanti. all the best utk semua :)

    ReplyDelete
  3. untung2 ada lucky..hihi.. berangan ..^_^

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya buat semua peserta..cepat2 join sebelum terlambat..hehe.

    ReplyDelete
  5. baru buat entri...hihihi last2 minit baru terhegeh2 nak join....

    ReplyDelete
  6. sempat lagi kalau nak join ni... hihi~~

    ReplyDelete
  7. dah tamat tinngal tgu pemenang jer kan

    ReplyDelete
  8. Dah tamatpun. sekejap je masa berlalu. Tak berkesempatan nk bw ke semua blog peserta.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak salmi.. takpe, mana tahu akan datang kalau free bolehlah bw..

      Delete