image Redeem Tuala Mandi Dengan Point Bonuslink - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 14 April 2013

# Family Matters

Redeem Tuala Mandi Dengan Point Bonuslink

Wahhh... Bila semak di stesyen minyak Shell tengahari tadi, point Bonuslink dah cukup untuk redeem (tebus mata) tuala mandi. Terus Suami Mia pergi kat kaunter bayaran untuk urusan redemption (penebusan mata) Bonuslink dan pilih tuala mandi berwarna ungu dan berbelang-belang. Cantik pula bila Mia tengok...


Bertambahlah koleksi tuala mandi di rumah ini. Ini adalah tuala mandi yang ke 4. Sebelum ini Mia ada cerita dalam entri Redeem Point Bonuslink Di Stesyen Minyak Shell pada tahun lepas.

Sebelum guna tuala mandi yang baru, kenalah cuci dahulu dengan cara yang betul supaya tuala mandi tahan daya serap air. Mia ada kongsikan tips dalam entri Tips Penjagaan Tuala Mandi.

rasanya memang suka redeem tuala mandi dari barang yang lain...

44 comments:

  1. wah..untung tak payah ssh nak bli towel baru lagi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah normi... dapat point dari isi minyak...

      Delete
  2. untung2 isi minyak, dpat tuala free...

    ReplyDelete
  3. tambah koleksi tuala... ungu belang2 cantik... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kali ni memang nak yang berbelang2 pulak.. ruha...

      Delete
  4. assalamualaikum mia...wah bestnya dapat reedem barang guna bonuslink...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.. haah, boleh redeem macam2 barang dengan bonuslink...

      Delete
  5. Assalamualaikum.. wah best sangat, cantik tuala tu.. saya pn pernah dapat juga reedem bonuslink heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam ilaz... wah sama la tuala kita ni...

      Delete
  6. isi minyak dpt towel..2 in 1..hehe

    ReplyDelete
  7. isk... belum nak rasa redeem apa2 lagi nih
    nak kumpul2 dulu point

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh ni mesti dah banyak ni..... momoy nak redeem apa?

      Delete
  8. kita xde bonus link sbb jarang isi myk kat shell :)

    ReplyDelete
  9. Ohh saya terlupa nak check point bonuslink laa..mujur kak mia buat entry pasal ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... ni mesti dah kumpul banyak point.. bolehlah redeem lepas tu...

      Delete
  10. Replies
    1. hehehe fakhrul.... tak sabar nak guna tuala baru ni...

      Delete
  11. Untung ya.. Tak payah susah2 nak beli tuala baru.

    ReplyDelete
  12. saya redeem voucher KFC RM 20...tuala mandi dah redeem tahun lepas...

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. thanks ya ct.. memang best... tak sabar nak tunggu kering..

      Delete
  14. wah..dapat tuala kak mia..Jimat..hehe..tak payah beli yang baru dah.

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. nanti masa isi minyak kereta kat shell... redeem la sekali...

      Delete
  16. Bagus jugak kalau redeem Tuala Mandi ni...sebab benda perlukan...

    ReplyDelete