image Senarai Bloglist Bakal Bertukar - Mia Liana

Friday, 26 April 2013

# Blog Matters # Segmen Bloglist

Senarai Bloglist Bakal Bertukar


Alhamdulillah, dah nak hampir 2 bulan, Mia kekalkan senarai bloglist sedia ada hasil daripada Segmen Bloglist yang pertama. Rasanya ingin menukar kepada senarai bloglist baru. Keutamaan akan diberikan kepada blog yang kerap di update setiap hari dan kepelbagaian entri di dalam blog.

Terima kasih diucapkan kepada blogger-blogger yang telah menempatkan diri dalam bloglist Mia selama 2 bulan ini. Begitu juga dengan trafik yang disumbangkan kepada blog ini.

segmen kedua bakal menyusul kemudian... bagi mengisi bloglist cute ini... (^_^)

56 comments:

  1. akan ku tunggu.. hrp2 masih ade rezeki utk duduk di situ.. ;D

    ReplyDelete
  2. Tnggu jgk.cuba nasib.mana tau kut2 tersenarai nanti. :)

    ReplyDelete
  3. salam kak mia, wah tak sabar rasa nak join. Yang pertama tak sempat join. Teringin juga nak masuk bloglist kak mia hehe :)

    ReplyDelete
  4. wahh.. ada chance tak msuk list tu ek?? hehehehe

    ReplyDelete
  5. wah!! bestnya.. untunglaa dapat nombor cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... 9669... memang cantik... (tersalah komen entri ni.. takpe..)

      Delete
  6. Agak-agak kali ini kakak dalam list Mia tak ye:)

    ReplyDelete
  7. wahh.. in sha Allah ade masa nnti wendy akan join plak segmen bloglist kamoo :)

    ReplyDelete
  8. Salam Mia,
    Apa yg dimaksudkan oleh Mia dgn kepelbagaian entri didalam blog? Bagi saya, sesebuah blog yg baik sentiasa kekal entrinya dilingkungan tema dan matlamat blog agar menjadi satu jenama dan identiti yg dikenali dan dikagumi. Contoh: Blog masakan tidak menghasilkan entri yg tidak berkaitan spt isu politik.
    Cuma inginkan kepastian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam bin muhammad... maksud mia, kalau dalam blog tu entrinya dipelbagaikan. mia tak nak yang semua entrinya banyak segmen atau ga. blog relaks tu banyak entri pelbagai. sebab macam2 ada.

      Delete
  9. slm jumaat sis mia.wah saya rasa nk joinlah sbb sllu sggh bc entri sis mia.teringin nk tersenarai dlm bloglist sis ^*

    ReplyDelete
  10. menunggu dalam kesabaran munculnya segmen itu... mudah2an tidak terlepas lagi...

    ReplyDelete
  11. ooh ada segmen bakal menyusul....menarik ni...

    ReplyDelete
  12. siapakah yg bertuah yg bakal menghiasi bloglist kak mia ni ye.. tunggu isnin utk segmen baru kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu tak tahu nak cakap baby.... heheheh kita tunggu dan lihat...

      Delete
  13. bertuah sapa yg masuk bloglist kak mia nanti......

    ReplyDelete
  14. blog shida dah xde lam bloglist kak mia..inshaa allah akn usaha kan :)

    ReplyDelete
  15. untung bagi siapa yang bertuah tu, kaaan

    ReplyDelete
  16. Nampaknya tak dapat juga masuk bloglist baru Mia.. huhu..

    ReplyDelete