image Minggu Depan Kursus Lagi.. - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 9 April 2013

# Work Matters

Minggu Depan Kursus Lagi..



Surat panggilan kursus pun sudah sampai. Nampaknya minggu depan Mia akan turun Kuala Lumpur untuk menghadiri kursus Latihan 3 : Liferay Developer di Sentul, Kuala Lumpur pada 15 - 17 April 2013.

Kursus hanya pada waktu siang sahaja. Malam aktiviti bebas. Belum rancang nak shopping apa pula pada bulan ini.

ingat nak jumpa dengan Farah... harap-harap dia available....
Published with Blogger-droid v2.0.6

48 comments:

  1. selamat berkursus kak mia.
    saya pun ada kursus 17-19 April ni kat cameron highland :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo selamat berkursus juga ya sue... lagi best tu. boleh beli strawberi banyak2.. ;)

      Delete
  2. Nak jumpa dengan kakcik pun boleh juga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakcik kat KL kan... boleh juga jumpa. tapi mia bukannya reti sangat jalan kat KL ni...

      Delete
  3. selamat berkursus kak mia! ^_______^
    nnt kalo jumpa kak Farah kimsalam kat die eyh..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. psst...psst...bukan kita pun nak jumpa ker? saja lettew anie kan? ekekekeke

      Delete
    2. uikk hehehe farah terus jawab kat sini.. ;)

      Delete
  4. Baru balik dari berkursus jugak.. malam cari tmpat best laa.. sambil menyelam minum air.. best..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mia....selamat berkursus lagi yer...:)

    ReplyDelete
  6. he he he...available kak insha Allah... yeayyy...dapat jumpa kak mia... ^_^ nanti kita sambung kat FB...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks farah.... cepat2 add kak mia dalam fb tau...

      Delete
  7. best ek gi kursus sambil tu boleh ler gi jenjalannnn....selamat berkursus MIA....

    ReplyDelete
  8. Kursus lagi kak mia..Selamat berkursus dan hati2 ye kak mia. ^_______^

    ReplyDelete
  9. Kak Mia selalu kena kursus.... Hehe... Tapi dah cancel kan.. :-)

    ReplyDelete
  10. Yang tak bestnya jauh ngan suami kan Mia hehe

    ReplyDelete