image Berangan Nak Ni - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 26 September 2013

# Entertainment Matters # From Me

Berangan Nak Ni

Sejak dua tiga hari ini, Mia asyik baca review di internet tentang Samsung Galaxy Note 3.

Sememangnya Mia ternyata sudah tergoda dengan kelebihannya yang begitu menepati citarasa Mia. Bila tengok video review Note 3 ini, bertambahlah lagi berangan Mia nakkan yang ini.




Berangan dulu... Kalau ada rezeki lebih, memang nak sambar satu.

harap sangat ini bukan angan-angan mat jenin...

posted from Bloggeroid

38 comments:

  1. Berangan sampai ke mimpi. :) Nampak macam best je,tapi masih setia dgn phone sekarang.

    ReplyDelete
  2. oohhh..kalau ada rezeki tak ke mana MIA.....

    ReplyDelete
  3. Sy nak juga....
    tp apa kan daya duit simpan utk kahwin thn depan....
    pakai je note 1 yg ada tu....
    huhu....

    ReplyDelete
  4. mahai kot..tapi kalau berusaha kumpul duit in sya allah dapat.

    ReplyDelete
  5. saya pon suka..kena kumpul sket2 la..tak pun tunggu bonus 10 bulan ke..hik3

    ReplyDelete
  6. insha Allah.. kalau de rezeki tak kemna...

    ReplyDelete
  7. bila dah angan2 tu..mesti lepas nie berusaha untuk mendpatkannya kak mia...insyallah..dapat nanti...hehehe

    ReplyDelete
  8. dari angan222 akan jd kenyataan MIA....

    ReplyDelete
  9. semoga angan2 kak mia tercapai...aamiin..^_^

    ReplyDelete
  10. dulu minat jugak Galaxy Note tp takpelah, phone skrg pun dah menepati citarasa sendiri.. hehe

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...semoga berjaya mendapatkannya nanti...:)

    ReplyDelete
  12. mmg berbaloi kak dapat note 3 tue..
    tapi kalu dh ada note 2 x berbaloi.
    hehe..
    smoga akak dpt jua nnti
    amin.

    ReplyDelete