image Header Blog Kembali Kepada Yang Asal - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 21 September 2013

# Blog Matters

Header Blog Kembali Kepada Yang Asal

Terasa rindunya pada header blog ini. Sebelum ini, Mia ada tukar header kepada tema hari raya dan juga tema merdeka. Maklumlah... sekadar mengingati musim perayaan dan sambutan kemerdekaan. Biar ada semangat dan rasa kemeriahannya.


Apabila semuanya sudah selesai, sekarang tibalah masanya untuk header blog ini kembali kepada yang asal dengan gambar vector Mia. Niche utama blog ini. Penting header ni sebenarnya. Agak-agak kalau sebut Mia Liana teringat apa? Tentulah smile... smile.. smile.. bukan?

Jangan kekok ya. Buatlah macam rumah sendiri bila datang sini. Terima kasih atas sokongan yang diberikan.

suka pink...

56 comments:

  1. memang selalu buat macam rumah sendiri pun...ekekek...tapi ada segan2 sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.... farah ni... macam tak biasa pula dengan kak mia...

      Delete
  2. Dina paling suka header yang ni. Nampak perfect sangat! :D

    ReplyDelete
  3. betul tu..kalau kat mana-mana sebut mia liana..ingt\at tagline..
    smile..smile..smile

    ReplyDelete
  4. header yang ini cukup cantik..kalau boleh kekalkan supaya menjadi trademark katakan..

    Entri Terkini Saya : 5 Tip Memberi Komen Berkualiti Di Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kekal sebenarnya. cuma bila musim perayaan, mia tukar skit...

      Delete
  5. Assalamualaikum Kak Mia, jemput sama2 kreatifkan diri :)

    Tak payah buat entry, komen dengan pantun je dah boleh menang hadiah. Ada berani? Jom join segmen kedua Shakira :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/segmen-komen-berpantun-by-shakira.html

    ReplyDelete
  6. dah lama tal tukar header blog sendiri. hehe

    ReplyDelete
  7. hoyo..kembali ke header asal ye k.mia..hehe :) tetap gempak^^

    ReplyDelete
  8. hhhehehehe..terbaiklah sis..

    ReplyDelete
  9. Perubahan pada warna blog yang cool, sejuk mata memandang nice.

    ReplyDelete
  10. sy ingat header tuh kalo sebut mia liana . hehe

    ReplyDelete
  11. Untungle kalau pandai nak tukar2 header ikut musim, kalau akak semua musim sama jer, sedih kannn

    ReplyDelete
  12. Apa pun perubahan blog ini saya tetap support. Wa kat belakang ...Huhu. :)

    ReplyDelete
  13. Kembali dengan header asal tapi still ade perubahan di bahagian.. Bagus.. Makin cun je Eraz tengok..

    ReplyDelete