image Review : Ruemz Hotel @ Taylor's University Lakeside Campus - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 5 September 2013

# Review

Review : Ruemz Hotel @ Taylor's University Lakeside Campus

Penginapan Mia selama beberapa hari dalam minggu ini semasa Softec Asia 2013 di Ruemz Hotel @ Taylor's University Lakeside Campus, Sunway ternyata sangat mengujakan. Hotel ini bersebelahan dengan Starbucks. Suasana kehidupan dalam kampus yang serba moden.








Bilik Matrixx Superior sangat selesa. Menghadap pemandangan tasek. Internet wi-fi ada disediakan.


















Boleh gunakan gymnasium dan indoor swimming pool yang dibuka dari 7.00 pagi sehingga 11.00 malam.

so sweet.....

Entri berkaitan :
- MyTeksi Online Booking

36 comments:

  1. Replies
    1. haah nor.... satu je kak mia terlupa nak amik gambar pemandangan tasek... huhu...

      Delete
  2. Replies
    1. haah nad.... kak mia terasa seperti jadi student semula...

      Delete
  3. cantik dan menark la tempat tu kakmia :)

    ReplyDelete
  4. wah..beznye
    tringin nak swimming jugak
    nampak ekslusif tmpt tu kak mia

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. haah kan maria.... senang2 cubalah stay kat sini nanti...

      Delete
  6. tempatnya cantik tapi nampak pintu kaca untuk bilik airnya macam transparent jer walaupun agak tebal....hoho....ye ker....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang macam tu.. dengan dindingnya sekali. kalau kat dalam , memang akan nampak bayang kita... huhuhu

      Delete
  7. Assalam.. memang nmpak menarik tempatnya.. cantik & tenang. Thanks sharing.

    ReplyDelete
  8. tgk pun dah tau mesti comfy duduk stay sini.. :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. haah.. memang terasa mewah juga... harganya pun boleh tahan juga...

      Delete