image Makan Tengahari Burger McDonald's - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 24 September 2013

# Work Matters

Makan Tengahari Burger McDonald's

Dah pukul 2.00 petang baru nak makan berdua dengan Kila, satu-satunya pelajar praktikal Unit ICT. Yang lain dah keluar makan.

Biasalah hari ini, pagi sampai tengahari kami satu Unit ICT ada mesyuarat. Banyak perkara yang dibincangkan.

Jadi, makan lah set McValue Lunch Double Cheese Burger di pejabat untuk mengisi perut yang berkeroncong.



Makan sampai habis licin. Sedap pula makan burger di waktu kerja. Hilang stres. Mood pun ceria.

alhamdulillah...
posted from Bloggeroid

47 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah sedapnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... sekali sekala pekena burger, ok juga

      Delete
  2. Dah lama xmakan double cheese burger, all time fav ni :-)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya mcd..
    nanti nak beli juga la :)

    ReplyDelete
  4. baru lepas makan minggu lepas.. hehe kak mia, jom meriahkan adat berpantun.. tak payah buat entry.. hanya berpantun dah boleh menang hadiah.. jemput join :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/segmen-komen-berpantun-by-shakira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... ok.

      hmmm... untuk segmen tu, kak mia tengah takde idea nak berpantun ni... huhuhu..

      Delete
  5. Assalamualaikum. sedapnya double cheese burger. fav sheila tu. lama dah tak jejak mcd :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... oooo samalah favourite kita...

      Delete
  6. fast food mmg sodap kak..tpi kena elak makan tiap hari, nanti jd gemok >.<

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak makan double cheese ni.. sedap jugak kalau dapat.

    ReplyDelete
  8. kalau makan masih panas memang feel dia lain la kak mia..hehehe..

    ReplyDelete
  9. dah lama tak makan di mc donald.. selalu aiza makan kfc je.

    ReplyDelete
  10. dah lama tak makan McD. selalu mmg order double cheese burger jgak lah.. yummy!

    ReplyDelete
  11. Bestnye fries cicah sundae ice cream coklat!

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah, ceria dan perut pun syok syok dpt McD. saya dah setahun kot xmakan McD. padahal dekat je.

    ReplyDelete