image Isnin Yang Sibuk - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 23 September 2013

# Work Matters

Isnin Yang Sibuk

Biasalah. Kalau dah namanya hari Isnin. Memang banyak kerja nak diuruskan. Yang penting dan urgent didahulukan. Minggu ini Mia agak sibuk sedikit tentang projek laman web yang dah nak habis kontrak dengan pihak pembekal.




Kemungkinan besar akan sambung kontrak rasanya. Itupun bergantung kepada keputusan mesyuarat.

Apa-apa pun kerja lain tetap tidak dilupakan.

dah namanya kerja....

posted from Bloggeroid

48 comments:

  1. hepi working..klu isnin..mmg bz.. :)

    ReplyDelete
  2. ada pink di situ...hehehehe...selamat bekerja kak mia,

    ReplyDelete
  3. selamat bekerja dgn gigih..hu3..oh black monday

    ReplyDelete
  4. AS SALAM, SINGGAH SINI. ISNIN YANG BERBAGAI RAGAM,HIHI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam nor laila... memang macam2 ni... huhuhu

      Delete
  5. Selamat bertugas.. hari ni mokcik kena jadi nanny sementara.. huhu

    ReplyDelete
  6. selamat mnjalankan tugas dan dipermudahkan urusan... :)

    ReplyDelete
  7. Betul...selamat menjalankan tugas kak mia :)

    ReplyDelete
  8. selamat bertugas kak mia. :D saya pulak ada exam hari isnin. :D

    ReplyDelete
  9. Hepi working kak mia! Hehe

    Btw, akk, jom join GA lia, ade 30 hadiah ^^

    http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/09/duo-giveaway-by-amilia.html

    ReplyDelete
  10. selamat bekerja...kalaulah boleh buat keputusan sendiri kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan harith... tapi kita ni sapa la kan.... huhuhu

      Delete
  11. isnin yang sibuk atau isnin yg malas kak..
    hehe..

    ReplyDelete