image Gathering Dengan Protege Mialiana.com - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 4 September 2013

# Diari Mentor

Gathering Dengan Protege Mialiana.com

Wahhhhh.... syukur alhamdulillah. Dapat juga Mia buat gathering dengan kedua-kedua protege Mia, Eraz dan Farah di Starbucks, Amcorp Mall, Petaling Jaya tadi.

Rasa macam sekejap betul masa berlalu dari 8.30 malam sehingga hampir 10.15 malam. Sesi tutorial yang agak padat sambil menurunkan ilmu blogger pada mereka berdua. Harap agar dapat dipraktikkan nanti.

Selama ini Mia didik secara online dan leganya dapat bertentang mata dengan mereka. Bukan senang dapat jumpa macam ini. Kebetulan Eraz pun ada kursus di sini, maka inilah peluang yang ada untuk kami bertiga berjumpa...

Jemput tengok gambar kami....








Jangan jeles ya... Sesi tutorial face to face dapat dijayakan sepenuhnya malam ini..

mood happy jadi mentor... (^_^)

posted from Bloggeroid

52 comments:

  1. Fuh..bgusnya dpt tunjuk ajar dr kak..bruntung diorang..

    ReplyDelete
  2. wow td baca entri bro eraz..pasal nie juga,,tapi x diberitahu siapa blogger tu..tuk2 k.mia dh publish dulu heheh :) hebat2 fzi pun harap dapat jumpa akak kelak^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah fizi.. tu la.. mungkin di lain waktu tapi kena roger2 dulu..

      Delete
  3. wow..bestnya kak mia :) untunglha dapat jadi protege :)

    ReplyDelete
  4. wah hebat....bilalah cik akak nak jadi anak didik kak mia nie..hihi

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapat jumpe :) inshaaAllah Nad satu hari nnty keke

    ReplyDelete
  6. wah!!!jadik sifu dah!!heheheh...tahniah!!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tak cukup masa malam tadi... sebenarnya banyak lagi yang nak dibincangkan...

      Delete
  8. nak jadi protege kak mia jugak laaa......he3

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...bestnya mentor bertemu protege nyer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... lebih kurang macam tu lah nampaknya...

      Delete
  10. wah bestnya..nak jugak nak jugak.bestnya kalau face to face dengan sis mia.rugi kalau tak tanya macam2 ilmu untuk mantapkan blog :)

    ReplyDelete
  11. Seronoklahkan dpd alamaya ke dunia realiti hehe

    ReplyDelete
  12. Beruntungnya dua org protage tu... huhu.. dpt ilmu driect dr blogger hebat mcm kak mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan nak pilih mereka berdua... tapisan yang sangat terperinci....

      Delete
  13. Akhirnya dapat juga kami berjumpa.. Terima kasih Kak Mia kerana banyak mencurahkan ilmu..

    ReplyDelete