image Terharu Sangat Dengan Blogger Ini #2 - Mia Liana

Friday, 13 September 2013

# Community

Terharu Sangat Dengan Blogger Ini #2

Siapa yang tidak suka, kalau diri di review di blog lain? Tentu suka kan? Pagi tadi Mia baru berkesempatan untuk terjah blog Tenku Butang yang buat entri blogger paling banyak follower di SINI.

Jemput tengok printscreen jap..
sila klik pada gambar untuk besarkan

Terima kasih ya Tenku Butang walaupun Mia ini jarang dapat blogwalking ke sana namun hubungan alam maya masih terjalin sehingga kini. Mia tak marah pun. Happy sangat bila baca entri ini.

review yang ikhlas dari pengunjung setia blog ini....

36 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia. sheila dah baca entri kak tengku. hehee. memang entri tu bagus. kalau newbie boleh terus kenal semua blogger-blogger otai dan famous ni :)

    ReplyDelete
  2. Untungnya Mia..:)rasa bersemangat brblog

    ReplyDelete
  3. waa bestnya ada kunjungan sambil d review hehe. :)

    ReplyDelete
  4. Mesti rasa semangat untuk blogging bila ada yg menghargai kan???

    ReplyDelete
  5. saya dah baca entry kak tenku butang hr tu.. hehe kak mia memang layak direview pun,best blog kak mia.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Untung akak Mia ramai yg suka. Kompom rasa semangat membara-bara nak ber-blogging. Hehe :D

    ReplyDelete
  7. Nampaknya Mia kena cepat2 ziarah blog tu.

    ReplyDelete
  8. adoi. internet PG makin slow. nak loading gambar printscreen pun ambik masa T______T

    ReplyDelete
  9. ramai betul2 followers2 blogger tuh semua..tahniah jgk untuk kak mia :)

    ReplyDelete
  10. kak mia memang ramai followers pun, tahniah kak mia...

    ReplyDelete
  11. tahniah kak mia..rugi kalau sombong nie....

    ReplyDelete
  12. tak rugi kalau peramah walaupun di alam maya,kan..

    ReplyDelete
  13. hai kak mia..salam.perkenalan...slalu je masuk jengah ur.blog actually..hehehe :-)

    ReplyDelete
  14. ok dah baca :) mmg betul komen dia tu..congratz

    ReplyDelete
  15. tak dinafikan memang kak mia peramah orangnya..=)

    buat baik pasti di balas baik..inshaAllah..

    ReplyDelete
  16. terima kasih untuuk butang yg diberikan... ekekkekekek

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mia...terasa dihargaikan...;)

    ReplyDelete
  18. aah akak tengku butang rajin berblogwalking gak
    apa2 segmen yg dia join..dia kunjung rakan lain yg join segmen tu
    mmg sporting..ala2 kak mia gitu

    ReplyDelete
  19. Wah..mesti terharu kan..lagipun memang betul apa yang dikomen tu..:D

    ReplyDelete
  20. kak mia memang peramah pun..tu yang ramai blogger lain sayang kat kak mia:)

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum. kak mia sihat? lama tak bw. baru nak aktif balik ni. huhu. baru lepas baca entry kak tenku. memang betul apa yg ditulis. kak mia sporting n the best :)

    ReplyDelete
  22. Assalam... best kene riview... Gudluck

    ReplyDelete
  23. akak tak sombong sbb 2 ramai yg suke ^_^

    ReplyDelete
  24. setuju dengan blogger tenku butang.. hehe

    ReplyDelete
  25. Alamak.. ada entri sebut nama teman lah.. hu2.. aduh.. tq buat blogger mia liana sampai wat entri lak.. blogger mia liana memang layak pun tersenarai dalam list teman tu.. sebab memang terbaekk.. semua org suka.. tmasuk temann.. heeee...

    ReplyDelete