image Sedar Siapa Diri Ini - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 29 September 2013

# Puisi Mia

Sedar Siapa Diri Ini




Tidak terluah dengan kata
Tidak dinilai dengan harta

Bukan sehebat yang disangka
Bukan hanya suka-suka

Andai diri tidak dipeduli
Sedar siapa diri ini

Andai diri tidak dihargai
Biarkanlah diri ini terus menyepi



nukilan Mia di malam hari....
posted from Bloggeroid

23 comments:

  1. Kak Mia, kenapa macam sedih je bunyinya tu...btw, always supports u..:)

    ReplyDelete
  2. Mak aih, sedihnya bunyi Mia... kenapa ni... sabar ya. Teruskan kehidupan dan berblogging dengan penuh keceriaan :)

    ReplyDelete
  3. Kenapa kak mia? Jgn sedih2. Ceria di pagi hari^^

    ReplyDelete
  4. Ala, tak ada manusia yang sempurna pun Mia..Apa kisah dengan semua tu? Yang penting kita happy dan ceria. Setakat orang tak kisah dengan kita, takde hal punya, yang penting kita selalu buat perkara yang betul...Chaiyokkk...

    ReplyDelete
  5. comey doodle tu..
    menarik jugak entry kak mia nie,
    manusia tiada yang perfect kak mia.
    tidak dipeduli dan dihargai tak apa,
    kehidupan harus diteruskan,

    ReplyDelete
    Replies
    1. doodle tu amik dari blog apit...

      yuppp... kehidupan masih diteruskan ni. thanks ya shark...

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. kak mia dulu amik sastera ke? pndai betul bermadah hehee :)


    ReplyDelete