image Open House Mama Maszull - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 3 September 2013

# Community # Family Matters

Open House Mama Maszull

Petang Sabtu lepas, Mia sekeluarga pergi bertandang ke open house Mama Maszull. Terima kasih sudi jemput Mia.

Pelbagai juadah dihidangkan dan ada juga sambutan birthday pertama untuk Awisy, cucu kesayangan Mama Maszull. Cantik keknya. Angry Bird juga macam Sofea punya.

Sofea memang suka dengan kucing. Ternyata Kembang tersangatlah pemalu apabila dipanggil Sofea. Lari dan sembunyikan diri di dapur.

Jemput tengok gambar kami...














Kenangan indah bertandang ke rumah blogger walaupun selang beberapa taman dari rumah Mia... Tidak dapat nak berborak sakan masa itu. Ramai tetamu yang hadir.

mood happy + kenyang...

51 comments:

  1. Wah bestnya dapat makan2 dan kukuhkan silaturrahim

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak mia, bestnya jumpa kak maszull! heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... rasa happy dapat bertemu depan mata...

      Delete
  3. assalamualaikum mia...terimakasih mia sebab sudi hadir ke rumah mama yer walaupun kita tak dapat berborak panjang...ada masa nanti boleh jumpa lagi...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... sama2 ya.. takpe, lain kali boleh jumpa lagi...

      Delete
  4. beraya lagik lah sis yea...hehehehe...

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya dapat jumap blogger jb jugak..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... entah bila dapat jumpa dengan rohaida pula ni...

      Delete
  6. Owh dkat je umah kak mia ngan mama maszul.,
    Br tahu ni.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum sis,
    Alhamdulillah rezekii kan sis,
    selain itu menambah ukhwah sesama saudara islam kita.. :)

    ReplyDelete
  8. hihi..mesti best2 makanannye...nak jugah..=)

    ReplyDelete
  9. seronok dapat jumpa sesama blogger :) dapat mnegeratkan lagi silaturahim.. :)

    p/s: kakmia deno tak jadi pergi JB.. maybe akhir bulan 9.. insyaallah apa2 deno beritahu^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun deno....

      ooo takpe. nanti inform kak mia tarikh ke jb ya... excited nak jumpa deno...

      Delete
  10. Seronoknya Kak Mia dapat jumpa rakan2 blogger

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. paling seronok jumpa kembang... dikejarnya sehingga ke dapur....

      Delete
  12. Replies
    1. haah aisya.... kasut raya beli sebelum tu, dah tak nak pakai.... huhu

      Delete