image Ranking Alexa 10.9.2013 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 10 September 2013

# Blog Matters

Ranking Alexa 10.9.2013

Alhamdulillah.... setelah beberapa hari kebelakangan ini prestasi blog ini semakin meningkat dan ranking Alexa Malaysia telah kembali di bawah 400. Kalau ada yang mengikuti perkembangan blog ini, tentu dah dapat agak apa yang Mia buat dalam tempoh beberapa hari ini.

Terima kasih kerana sudi bertandang ke blog ini dan diharap blog ini masih bertahta di hati anda. (^_^). Sayangnya Mia kat anda semua.


Global Rank : 51,068
Rank in Malaysia : 381

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

rekod laporan untuk pertengahan September 2013..

58 comments:

  1. congrats kak mia, farah tumpang happy untuk kak mia... ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah..semakin mengecil nilainya.
    ada projek baru untuk blog ke?
    mesti pengiklan cari Mia lepas ni..
    all the best :)

    ReplyDelete
  3. Congrats Kak Mia, ingat menjadi seperti akak satu hari nanti :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kak mia.... nak kejar ranking kak mia,.. corot mama.. hihi

    ReplyDelete
  5. terbaek..
    x dinafikan blog kak mia mmg best.

    ReplyDelete
  6. Tahniah...teruskan usaha anda untuk memperbaiki ranking anda.. :D

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Tahniah! Semakin meningkat kedudukannya... Hasil usaha yg berbaloi!

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kak mia. alhamdullilah. taniah ye kak mia :)

    ReplyDelete
  9. Masih tak berapa nak faham dengan Alexa rank ni sebenarnya.. Huhu, sedey kan?
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe miza.. boleh search kat google nanti. rasanya ada blogger yang cerita tentang alexa ni..

      Delete
  10. sis memang superb.....pakar rujukan IT nie

    ReplyDelete