image Ranking Alexa 24.9.2013 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 24 September 2013

# Blog Matters

Ranking Alexa 24.9.2013

Mia rasa macam sayangnya nak lepaskan peluang untuk printscreen prestasi ranking Alexa pada hari ini. Sebabnya blog ini telah berada di bawah 300 ranking Malaysia. Sebelum nombor ranking berubah, cepat-cepat Mia printscreen dan update terus ke dalam blog. Rasa macam tak tahu nak cakap apa. Terlalu gembira dan syukur sangat

Secara tidak langsung, ia sebenarnya turut menyuntik semangat Mia untuk terus berblog. Tidak lupa juga Mia nak ucapkan salam perkenalan kepada pengunjung-pengunjung baru blog ini. (^_^)


Global Rank : 49,207
Rank in Malaysia : 297

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

terima kasih kepada semua pengunjung yang sudi datang jenguk Mia di sini....

48 comments:

  1. Tahniah, Zam masih jauh, tp tetap smngt nk perbaiki ranking

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks zam... kak mia nampak zam pun usaha keras juga...

      Delete
  2. tahniah kak mia :) saya punya masih jauh lagi :) tapi still berusaha..apa apapun tahniah kak mia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih angah... kak mia tengok blog angah dah mantap. tinggal maintain update je...

      Delete
  3. Tahniah Kak Mia! Mmg ranking alexa ni ada turun naik erk?

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak Mia.. Bukan senang senang tu...

    ReplyDelete
  5. taniah akak mintak respon akak sgt story yang saya buat ni http://fanficies.blogspot.com/2013/09/hello-player-im-back.html

    ReplyDelete
  6. tahniah lah kak mia... ranking blog sy menurun... tgh nak baiki semula ranking :')

    ReplyDelete
  7. hebatnya.. tahniah... alexa sy makin bayk adela..hihi

    ReplyDelete
  8. bila la blog Wan nak rangking macam kak mia jugak..

    ReplyDelete
  9. hebat..semoga terus kekal menjadi antara blogger hebat

    ReplyDelete
  10. mama yang ke 1+++... masih jauh perjalanan.. hihi

    ReplyDelete
  11. terbaek ler kak mia..
    smoga terus suksess nanti..
    boleh tu cecah bawah 100 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk.. tak tahulah shark.. bukan senang nak maintain. tapi boleh cuba..

      Delete
  12. tahniah kak mia, rasanya saya lama sgt tak check. dah tak tau pun nak check tu camne

    ReplyDelete
  13. wah xsangka kak mia pernah juga dpat di bawah 300 sebelum ini... terbaik lah kak

    ReplyDelete