image Carta Pengkomen Tegar Ogos 2013 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 1 September 2013

# Carta Pengkomen Tegar

Carta Pengkomen Tegar Ogos 2013



Wahhh.... tibalah masanya untuk Mia umumkan pengunjung setia blog ini pada bulan lepas. Tahniah buat mereka yang tersenarai dan terimalah entri ini sebagai tanda penghargaan daripada Mia...

Carta Top 20 Pengkomen Tegar Ogos 2013
  1. Eraz Fadli (97)
  2. Mizz Aiza (Dunia Kecil) (76)
  3. Nadya Dyana (72)
  4. baby comel (65)
  5. aisya (61)
  6. Sukma Haron (51)
  7. Jie Susanos (50)
  8. P#eoniX (39)
  9. Normi Nieza (38)
  10. Sally Yatiey (35)
  11. deno (35)
  12. Kathy Rbain (31)
  13. Ainim Suju (31)
  14. Kisah Si Dairy (30)
  15. Nurzakiah Hanum (25)
  16. hainom OKje (25)
  17. Aku Penghibur (21)
  18. Maria Firdz (20)
  19. Nao Mei (20)
  20. Norhazlina Mohd. Zaki (18)

Carta Top 5 Pengkomen Tegar Ogos 2013

Eraz Fadli dengan 97 komen

Mizz Aiza dengan 76 komen

Nadya Dyana dengan 72 komen

Baby Comel dengan 65 komen

Aisya dengan 61 komen

Terima kasih... terima kasih yang tidak terhingga buat semua pengunjung yang sudi bertandang ke blog ini. Moga kita akan lebih mesra dalam komuniti mialiana.com (^_^)

mood syukur....

40 comments:

  1. Tahniah kepada yang tersenarai. Memang hebat mereka ini.

    ReplyDelete
  2. selalu filzah jd silence reader jer.. Next time nk selalu komen lah :)

    ReplyDelete
  3. ala... mak, dari 20 senarai pun masih belum masuk dalam senarai... hehehe...yang sebenarnya aye jarang tinggalkan komen kat blog mia.. cuma jadi silent reader jer

    Tahniah kepada semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  4. kathy pun ada ..tqvm sis... :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua.. terima kasih kak mia sudi terima kita =)

    ReplyDelete
  6. thanx ya sis...dapat gk masuk top20...heheheh...

    ReplyDelete
  7. Kak mia hehe woaaa tak sangka! InshaaAllah nad akan cube menambahkan agy komen kat blog akk ^^

    ReplyDelete
  8. eh ada juga??? hihi... tak sangka pula sbb deno rasa mcm jarang ke blog kakmia sbb agak busy..hihi.. btw, tahniah untuk blogger2 yg berjaya jadi pengomen tegar bulan ogos :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua yg tersenarai :P

    ReplyDelete
  10. diorang memang rajin blogwalking...tahniah pada mereka...

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua.. kadangkala aiza terpaksa marathon komen di blog kak mia sebab line internet aiza selalu slow..

    ReplyDelete
  12. huyyoooo. tahniah ^^ best lah kak mia slalu dpt byk komen ^^

    ReplyDelete