image Review Blog Oleh Sheila - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 17 September 2013

# Community

Review Blog Oleh Sheila

Ingat tak? Tempohari Mia ada join satu segmen review oleh Sheila di SINI. Baru hari ini Mia dapat tahu yang blog ini telah direview oleh Sheila.... Terima kasih ya...

klik pada gambar untuk besarkan

Wahhh... terharunya dengan penjelasan Sheila ini dalam entri SINI. Touching... Semoga kita akan lebih mesra selepas ini.

mood ceria..

34 comments:

  1. Sy segan nak masuk segmen review blog ni kak mia. sebab blog kurang cantik. hehe

    ReplyDelete
  2. Salam kak MIa.. Singgah petang.. rasa dihargai bila direview rakan blogger kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ros.... yupp memang terasa dihargai.... tq ya...

      Delete
  3. salam kak..tahniah..sy rasa malu lagi nk di review oleh rakan2 blogger...blog pun baru berapa hari je bernafas..hihi..tgk pada profile akak mmg akak ni sangat positif dlm hidup..baca profile akak terus semangat nk samb study..hihi..selamat berkenalan kak..;-)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak mia..sy ada terbaca entri nie minggu lps dari sheila tentang blog kak mia :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak mia kerana telah di-review...happy happy happy...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak mia. heeeeeee. semoga kita semua lebih mesra. insyallah. rakan-rakan semua, harap sabar tunggu giliran ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila.... macam nilah caranya kita nak kenal blogger lain.... thanks...

      Delete
  7. tahniah mia terasa dihargai oleh bloggers.....

    ReplyDelete
  8. kak mia memang desrve dihargai sebab x sombong.. heee.. hee..

    ReplyDelete