image Malaysia Juara Pestabola Merdeka 2013 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 15 September 2013

# Informasi Semasa

Malaysia Juara Pestabola Merdeka 2013


Wahhhh.... Mia nak ucapkan tahniah pada Skuad Harimau Muda Malaysia yang menjadi juara untuk Pestabola Merdeka 2013. Selalunya kalau ada melibatkan perlawanan bola, Mia akan dapatkan keputusannya di sebelah pagi. Malam tadi ada aktiviti keluarga di dalam entri SINI. Memang tidak dapatlah nak tengok.


Sememangnya suatu yang amat membanggakan kepada semua rakyat Malaysia apabila dapat menewaskan Myanmar dengan 2-0 pada perlawanan akhir di Stadium Darul Makmur Kuantan, Pahang malam tadi.

Syabas diucapkan.... Ternyata inilah hadiah untuk hari esok..  Hari Malaysia, 16 September 2013.

Sumber : SINI

mood suka... keranamu Malaysia...

39 comments:

  1. Replies
    1. yuppp BL.. bangga sangat ni kak mia...

      Delete
    2. Tgk semalam, Gol kedua yg dijaringkan memang cantik Dan melegakan....

      Delete
    3. yahhh bagusnya kak sukma... ;) tentu terjerit2 kan masa tu...

      Delete
  2. X dpt tgk smlm..apa pun syabas & taniah harimau malaya A

    ReplyDelete
  3. tahniah buat Harimau muda. best tgk semalam. hmm..nak lari topik jap..first sekali..terima kasih bnyak2 kt kak mia sbb sudi singgah blog arepnakbebel.com..memang mengharapkan akak singgah n bg komen pasal blog tuh...luqman mmg akui gmbr kat blog tuh agak besar..lebih2 lagi gambar yg menegak..terlampau besar sampai kene scroll untuk tengok full gmbar..luqman pon tengah pikir mcm mane nk adjust gmbr tuh..nk bg xnampak besar sgt..xnmpk kecik sgt..sbb gmbr jgk adalah satu tarikan untuk pembaca tengok..lg pon kalau nk ubah size gmbr..semestinya kene ubah untuk semua entry sebelum nih biar nampak sama je..baru kemas sikit..hehe..tq kak mia..selalu2 lah singgah lagi yer :) sebagai blogger.kite perlu terima pendapat org lain barulah boleh maju ke depan..betul x?ehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luqman ubah saiz gmbr untuk gambar menegakk tuh jer..sbb gambar tuh mmg terlampau besar..gambar gambar lain rasanya masih ok..huhu :)

      Delete
    2. wahhh.. terharunya bila baca komen luqman. ok. terpulang pada luqman nak corakkan blog tu camne.. ;) sekadar pedapat kak mia je..

      Delete
  4. tahniah....cik akka tak sempat menonton :)

    ReplyDelete
  5. xbest sbb xde siaran langsung kat tv.apa pun tahniha Malaysia :)

    ReplyDelete
  6. tahniah buat pasukan negara kita
    yeah..terbaik..semlaam asyik tukar ch bola n af..hehe..saingan sengit semalam

    ReplyDelete
  7. hari malaysia tu kak mia...kak mia salah taip '16 Ogos 2013'
    sepatutnya 16 September 2013..ngeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok... kak mia dah betulkan. terima kasih ya yumida, tak perasan masa menaip semalam... huhuhu

      Delete
  8. salam,
    semalam seronok layan bola sampai ditepuk tepuk lah meja tu.
    hehe, jemput lah ke blog saya yang tak seberapa ni ye.
    saya dah follow !

    http://anakismaet.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.... terima kasih ya. dahsyat betul sampai tepuk2 meja.. yang penting kita happy.

      Delete
  9. Tahniah Malaysia. Harap dapat kekalkan prestasi sekarang ni sehingga ke sukan sea nanti.

    ReplyDelete
  10. tengok jugak.. gol kedua tu, fuhhh.. bapa memang dah bersorak sambil tepuk tangan.. gaya mcm tengok kat stadium tp depan tv je pun.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo tentu best kalau dapat tengok masa tu.... huhuhu

      Delete