image Jemputan Ke SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 21 September 2013

# Community

Jemputan Ke SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop

Mia dapat jemputan ke SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop. Belum pun putuskan lagi nak pergi atau tidak. Sebabnya kat Kuala Lumpur. Jauh dari Johor Bahru walaupun tarikhnya jatuh pada hari Ahad.






Hati ini memang bersemangat nak pergi. Tapi masih 50-50 bila fikirkan kos nak ke sana. Nak tahu juga, ada tak sesiapa dapat jemputan ini?

bukan senang nak dapat jemputan yang macam ni...

37 comments:

  1. kalau dekat best jugak boleh pergi, nie dah naik kos 20 sen kena fikir banyak kali...berbaloi ke tak....

    ReplyDelete
  2. actually, jemputan ni pasal ape ye,mm sorry la x tahu sgt psl ni

    ReplyDelete
  3. wow best la kalau kak mia dapat pergi :)

    ReplyDelete
  4. peluang baik tu..rugi tak pergi..cari ilmu kan..hu3

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. memang confirm best tu... tak tahulah blogger KL mana yang dijemput...

      Delete
  6. wah bestnya.. rugi kalau tak pergi tu.. :)

    ReplyDelete
  7. If tak p..memang rugi sbb dapat menambah ilmu pengetahuan...
    If p..kos dan masa tuh kena dipikirkan berulang kali sbb agak jauh jugakkan...

    Kak mia...u need think properly to make a decision.. :D
    Mana2 keputusan kak mia...fiza sokong je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la fiza... sampai sekarang kak mia masih belum buat keputusan lagi... huhuhu

      Delete
  8. mia pergi x? ciktom dpt jgk offer ni..ciktom accept..

    ReplyDelete
  9. saya dapat.. kalau xde apa2 maybe akan pergi :)

    ReplyDelete