image Statistik Perasaan Pengunjung Mialiana.com #2 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 7 September 2013

# Blog Matters # Community

Statistik Perasaan Pengunjung Mialiana.com #2



Pada 6.00 pagi 30 Ogos 2013 sehingga 11.59 malam 6 September 2013, Mia telah pun mengadakan soal selidik 2 perasaan pengunjung di dalam entri SINI. Alhamdulillah, seramai 94 orang blogger telah pun menjawab dan berkongsi perasaan mereka. Terdapat tambahan perasaan yang dinyatakan oleh mereka iaitu Ingin Tahu, Baik Hati, Tertunggu-Tunggu, Tenang dan Curious.

Seperti yang dimaklumkan sebelum ini, boleh pilih jawapan lebih daripada satu dan tiada jawapan yang salah semasa menjawab soal selidik ini. Hanya ada satu soalan sahaja iaitu : 

Apakah Perasaan Anda Apabila Datang Ke Blog Ini?
1. Suka
2. Benci
3. Ceria
4. Sedih
5. Jeles
6. Seronok
7. Menyampah
8. Moody
9. Teruja
10. Tiada perasaan

Statistik Perasaan Pengunjung #2
Sasaran pengunjung soal selidik ini ialah golongan blogger. Jumlah blogger yang terlibat ialah 94 orang. Ada 10 jenis perasaan dan seorang blogger boleh menjawab lebih daripada satu perasaan.


 Jenis Perasaan vs Jumlah Perasaan

Jumlah perasaan Suka mencatat yang tertinggi iaitu 78, diikuti dengan Seronok (40) dan Teruja (39). Manakala pilihan yang terendah ialah Menyampah (1), Benci (2) dan Tiada Perasaan (2). Tiada yang Moody ketika datang ke blog ini.


Jumlah Perasaan vs Bilangan Blogger


Terdapat Satu hingga Lapan perasaan yang dialami oleh blogger ketika datang ke blog ini. 33 orang blogger mempunyai Satu perasaan, diikuti 22 orang blogger mempunyai Dua dan Tiga perasaan.

Kesimpulannya, kebanyakan pengunjung Suka dan mempunyai Satu perasaan ketika datang ke blog Mialiana.com. 

Ribuan terima kasih kepada 94 orang blogger yang menjayakan soal selidik 2 ini :
  1. http://resepimasakanmudah.blogspot.com
  2. http://www.dayangdeno.com
  3. http://mak3hero.blogspot.com
  4. http://born2touchurheart.blogspot.com
  5. http://storystorynadya.blogspot.com
  6. http://anumzakie.blogspot.com
  7. http://blogmizzaiza.blogspot.com
  8. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
  9. http://diarijejakahangat1.blogspot.com
  10. http://wantsania.blogspot.com
  11. http://najihah90.blogspot.com
  12. http://cydayusof.blogspot.com
  13. http://ceritamayapersada.blogspot.com
  14. http://ismaildotcom.blogspot.com
  15. http://www.erazfadli.com
  16. http://adramycien.blogspot.com
  17. http://www.kisahsidairy.com
  18. http://www.misterzarif.my
  19. http://nooramyma.blogspot.com
  20. http://ceritasitelingabulat.blogspot.com
  21. http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com
  22. http://blogashalya.blogspot.com
  23. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com
  24. http://coretanhatikathy.blogspot.com
  25. http://www.paly.my
  26. http://maszull.blogspot.com
  27. http://www.aynoranur.com
  28. http://pape-jer.blogspot.com
  29. http://isyapurple.blogspot.com
  30. http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com
  31. http://jiesusanos.blogspot.com
  32. http://fizasaiza.blogspot.com
  33. http://lookwhatchagot.blogspot.com
  34. http://arwendanish.blogspot.com
  35. http://www.ayuinsyirah.my
  36. http://xiauraellallyn.blogspot.com
  37. http://sibodohjangankacau.blogspot.com
  38. http://mahiraridzuan.blogspot.com
  39. http://mselim3.blogspot.com
  40. http://minus-ska.blogspot.com
  41. http://babyaimacomel.blogspot.com
  42. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com
  43. http://momoy-blogirl.blogspot.com
  44. http://aniqbukhary.blogspot.com
  45. http://ainblogger.blogspot.com
  46. http://sallyyatiey.blogspot.com
  47. http://chipmunkandbarney.blogspot.com
  48. http://intanzulhilmi.blogspot.com
  49. http://ayuzan.blogspot.com
  50. http://zaralisha.blogspot.com
  51. http://www.dearxila.my
  52. http://ciksitimun.blogspot.com
  53. http://www.ieta-myblog.blogspot.com
  54. http://yayaomeyy.blogspot.com
  55. http://ummiberbicara.blogspot.com
  56. http://relakssminda.blogspot.com
  57. http://www.akupenghibur.com
  58. http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com
  59. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  60. http://purplestarz89.blogspot.com
  61. http://idazaidi.blogspot.com
  62. http://www.mizisempoi.com
  63. http://lensafikiran.blogspot.com
  64. http://gurlgemini.blogspot.com
  65. http://kecekkira.blogspot.com
  66. http://rossacalla.blogspot.com
  67. http://edrina-dafinites94.blogspot.com
  68. http://umikasum.blogspot.com
  69. http://shirochan99.blogspot.com
  70. http://norazis2908.blogspot.com
  71. http://mylife-leogurl94.blogspot.com
  72. http://scarlettj1.blogspot.com
  73. http://solehahshamsuddin.blogspot.com
  74. http://blochue.blogspot.com
  75. http://www.sheilashahfiekry.my
  76. http://aishaulong.blogspot.com
  77. http://puangojes.blogspot.com
  78. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com
  79. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com
  80. http://tinymummy.blogspot.com
  81. http://syazwanieafandi.blogspot.com
  82. http://myownworld-eus.blogspot.com
  83. http://mohdfaizulosman.blogspot.com
  84. http://www.bubblynotes.com
  85. http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com
  86. http://biskutcelup.blogspot.com
  87. http://annieyss.blogspot.com
  88. http://ourrandomrainbow.blogspot.com
  89. http://sna-aai.blogspot.com
  90. http://sayaeesya.blogspot.com
  91. http://illafira.blogspot.com
  92. http://chocollyheart.blogspot.com
  93. http://faazawanz.blogspot.com
  94. http://superpapaya.blogspot.com
keputusan soal selidik 2 untuk pertengahan tahun 2013 menunjukkan blog ini masih disukai pengunjung...

Entri Berkaitan :
- Statistik Perasaan Pengunjung Mialiana.com

43 comments:

  1. mmg suka sgt sebab byk info blog kat sini... selain kisah2 santai yg lain... keep writing kak mia.. :)

    ReplyDelete
  2. Tak de sebab tak suka blog kak mia ;)
    Penulisan kak mia santai dan berinfo. Suker!

    ReplyDelete
  3. bagus juga mia buat statistik begini,sekurang-kurangnya kita dapat mengetahui perasaan pengunjung ke dalam blog kita,tidaklah dikatakan syok sendiri ye...namun ada juga ye menyampah...adatlah tu..

    ReplyDelete
  4. Gud luck mia ..bgus juga da statistik mcm nie.mia punyai follow yg ramai skurangnya mia taw prasan pgunjung yg dtg ke blog mia.

    ReplyDelete
  5. Wahh, ramainya yang join. :) Blog Kak Mia memang best ! :D

    ReplyDelete
  6. Solehah ske bkak blog akak sbb byk info yg solehah xdpt dari blog lain. Lagi satu sbb akak Mia memang peramah orangnya. Akak popular, tapi xsombong. Tu yg best. Sayang akak ketat2! :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia..ramai yg suka dr yg x suka...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... alhamdulillah... syukur sangat2 ni..

      Delete
  8. MMG TERAMAT SUKE MSUK BLOG KAK MIA . RINGAN N SIMPLE ..

    ReplyDelete
  9. bagus jugak buat mcm ni kan kak.. boleh buat analisis tentang pengunjung2 yg dtg.. tahniah kak.. semoga sentiasa maju jaya dalam berblogging ni ye kak.. keep it up! :D

    ReplyDelete
  10. mesti la kita suka dgn blog kak mia ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih baby.. kak mia pun suka blog baby juga..

      Delete
  11. aiza suka blog kak mia sebab santai, isi entri pun ringkas dan padat, nak loading pun laju je..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. Dapat keputusan yang positif..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah
    ramai yg menyukai bila singgah di blog kak mia

    ReplyDelete
  14. Wah blog kak mia loading pun cepatla...saya memang like la blog kak mia ni...nk baca entri pun senang...simple & beautiful ^_^

    ReplyDelete