image Shoutbox Telah Berpindah Ke Page Sendiri - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 8 September 2013

# Blog Matters

Shoutbox Telah Berpindah Ke Page Sendiri


Ingat tak tempohari Mia ada buat entri Jangan Salah Gunakan Shoutbox. Rentetan selepas itu, apabila Mia dah fikir masak-masak, rasanya amat sesuai benar Mia pindahkan shoutbox ke page nya sendiri.

Akses ke page Shoutbox Mia boleh dilakukan dengan klik pada  yang berada di dalam menu bar bawah header blog.


Bila klik sahaja, paparan page Shoutbox akan muncul seperti ini..

klik pada gambar untuk besarkan

Harap ambil maklum tentang perpindahan shoutbox ini. Mia tidak sanggup nak buang shoutbox terus dari blog ini jika dibandingkan dengan kepentingannya terhadap Mia.

Update 21/1/2014 : Page shoutbox sendiri telah di delete atas faktor keselamatan. Terima kasih.

moga lepas ini tiada mesej yang bukan-bukan di shoutbox...

48 comments:

  1. muja dah buang,,, lepas frust orang buat muja tacim hari2 kat situ :'(

    ReplyDelete
  2. saya pun rasa nak buang sbb banyak sgt iklan n spam yang tah pape. tapi sayang plak kalau ada kawan2 nak tinggalkan link kat situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu sebab kak mia pindahkan ke page nya sendiri....

      Delete
  3. saya tak buang lagi, sebab sayang ;D hee.

    ReplyDelete
  4. saya pun sayang nk buang, walaupun jarang sebenarnya saya nk tengok situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan.... sekurang2 kita nampak ada juga orang datang blog kita...

      Delete
  5. acik masih lagi di pertimbangkan untuk buang :) sebb sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... nanti kalau dah buang, rindulah pulak.... huhuhu

      Delete
  6. oooo..dah terjah td kak mia
    aah skrg ni ramai yg menyalah gunakan shoutbox

    ReplyDelete
  7. betul tu kak mia, sheila pun ada terkena macam tu jugak. bagi link yang bukan-bukan. yang elok tak pe. ni yang ada unsur-unsur yang tak elok. tapi tu la.. sayang nak buang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan... bila baca terasa sakitnya hati... huhuhu...

      Delete
  8. Tak pernah guna langsung shoutbox tu kak. Hehe. Tak tau apa fungsi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe hazmin.... shoutbox memudahkan pengunjung blog untuk tinggalkan mesej dan link...

      Delete
  9. blog lama saya ade shoutbox..suke shoutbox tu sbb boleh bace komen2 org n senang nk tggalkan msg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp.... itulah yang kita inginkan... sedihnya pula ada yang salahgunakan...

      Delete
  10. WAHH . DA TUKAR TMPAT . OK GAK BILE LETAK SITU :)

    ReplyDelete
  11. harap xde lagi la yg tinggal msj bukan2 tu kan kak mia..

    ReplyDelete
  12. kak mia.. sy tak berapa faham lah.. kalau kak mia pindahkan shoutbox ke page nya sendiri maksudnya boleh kurangkan iklan kt shoutbox ye? tak boleh nak digest sikit kat situ.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang macam tu la aisya... sebab ada yang guna teknik spamming di cbox yang beraa di page utama...

      Delete
  13. Assalamualaikum...mialiana,

    shoutbox dipindahkan ok.. lah jgn buang sayang ape.. boleh tgl jejak kalu x komen,,,

    mselim3

    ReplyDelete
  14. salah satu sebab saya tak letak shoutbox..hu3

    ReplyDelete
  15. syg nak buang..risau kesian kat kawan-kawan blogger nak tinggalkan jejak nanti..tp kalau buat cam kak mia pun ok jugak kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah penyelesaian yang kak mia rasa paling sesuai...

      Delete
  16. Hilang terus dari pandangan tapi buka hilang dari blog.. Hehe..

    ReplyDelete
  17. Oh, macam ni pun boleh ya. Tak tahu la pula. Terima kasih berkongsi.

    ReplyDelete