image Fridge Magnet Dari Thailand - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 25 September 2013

# Work Matters

Fridge Magnet Dari Thailand

Seronoknya dapat fridge magnet dari Thailand. Semua staf Unit ICT dapat seorang satu. Maklumlah, bos Mia baru balik outstation kat Thailand.






Mood suka. Sweetnya. Terima kasih ya...

tambah koleksi fridge magnet di rumah...

posted from Bloggeroid

37 comments:

  1. comelnya :D teringat time dapat hadiah dri bebudak thailand yg datang sekolah dulu2 :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...wah cantik nyer FM tu..:)

    ReplyDelete
  3. syok kan dapat fredge magnet ni..nad pun suka kumpul

    ReplyDelete
  4. comelnya. BBL suka kumpul magnet ni. tampal kat peti ais

    Jemput Singgah: wow #Terrernya Tin Coke

    ReplyDelete
  5. Saya antara pengumpul fridge magnet ... dah penuh petiais dah .... sampai buat keputusan tukar petiais ..hahahaha.... adehh... ada banyak lagi fridge magnet tunggu giliran untuk diletakkan.

    Sbb akan ada yang jatuh pecah berderai atau yang kena sabotaj dek anak2 yang suka bebenor buat eksperimen magnet ..hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh HH... mesti dah penuh sangat tu. cubalah ambik gambar dan update dalam blog, senang kitorang nak tengok ramai2...

      biasalah.. anak memang macam tu. sofea pun sama. siap buat eksperimen juga. last2 terbarai... huhuhu camne nak penuh..

      Delete
  6. Replies
    1. kak mia ambik satu je (gambar kedua).. lagi 5 tu untuk staf ict..

      Delete
  7. kakak saya pun suka kumpul magnet fridge. pegi becuti je msti beli bnda ni sbg kenangan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... memang ramai suka kumpul ni sekarang ni selain dari keychain..

      Delete
  8. bestnya....seronok kumpul fridge magnet nie kan..

    ReplyDelete
  9. seronoknye..rindu pulak kt tempat kerja opis lame..dulu keja travel agency..selalu jer ade staff g jalan jalan..balik jer bg FM or key chain untuk semua org.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. tentu banyak dapat, kalau selalu travel tu... thanks ya luqman..

      Delete
  10. Kat peti rumah Eraz pun banyak jugak tu.. Pelbagai..

    ReplyDelete
  11. comel kak mia, yeah bulan depan nk p thailand jugak. ye ye

    ReplyDelete