image Sarapan Pagi Dengan Koko Krunch - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 29 September 2013

# Dari Dapur Mia

Sarapan Pagi Dengan Koko Krunch

Kegemaran Sofea. Makanan yang menyihatkan. Stok Koko Krunch memang sentiasa ada di rumah. Boleh dimakan begitu sahaja.




Senang dengan pek kecil. Sekali buka terus makan sampai habis. Kalau pek besar, nak kena ikat lepas tu.

Tengah nak siapkan sarapan pagi Sofea ni. Jemput makan semua...

mood happy sunday...

24 comments:

  1. Sedapp ,peberett masa kecik dulu ,dh besar ni kurengg sikit ..

    ReplyDelete
  2. hehe time kecik2 dulu selalu brekpes dengan makanan mcm ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dah besar camni tentu ada rasa macam muak kan....

      Delete
    2. bila dah besar camni tentu ada rasa macam muak kan....

      Delete
  3. dah besar nie pun masih makan jugak coco crunch nie...sodap..

    ReplyDelete
  4. Feveret anak2 Mia juga......saya pun sama..hehe sedap ni makan campur susu Dutch Lady Full Cream tu...... :D

    ReplyDelete
  5. anak-anak memang suka makan koko krunch.....

    ReplyDelete
  6. kat rumah CF pon ada koko krunch. Beli pek besar tak habis2 lagi.

    ReplyDelete
  7. kat rumah sy pun wajib ada ni.. tapi suka beli yg besar tu terus.. masukkan kt dlm bekas kedap udara.. jadi tak perlu lah nak ikat lepas mkn tu.. hehe

    ReplyDelete
  8. hihi...menu sekarang nie kak mia...kalau dulu2 memang makan nasi goreng je..hihi

    ReplyDelete
  9. lama dah tak makan koko cruch ni..masa budak2 dulu ada la

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..Koko krunch pun rezeki juga...Mmmmmm

    ReplyDelete
  11. faveret shark jugak nie..
    tp bukan untk breakfast.
    untk snack time tgk tv.
    hehe.

    ReplyDelete
  12. kadang2 deno makan juga koko krunch utk sarapan :) makan koko krunch bersama susu dutch lady

    ReplyDelete
  13. koko krunch lama x makan. teringin pulak hehe

    ReplyDelete
  14. bulan puasa aritu bila tak lalu makan nasi, makan koko krunch jer bila sahur.... hehe... layan gak....

    ReplyDelete
  15. shida mkn gitu aje xlalu kena ade susu wajib hehee..

    ReplyDelete